Er du vår nye økonomidirektør?

Publisert: Publisert:
StillingstittelØkonomidirektør
ArbeidsgiverNorconsult
TypeFast
LokasjonSandvika
BransjeAnnet, Konsulent og rådgivning, Bygg og anlegg
StillingsfunksjonLedelse, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering, Økonomi og regnskap

Vi søker etter en utviklingsorientert leder med sterkt forretningsfokus, som kan bidra til at vi skaper stadig mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger.

Norconsult har hatt en sterk vekst de senere årene og har i dag en ledende rolle blant rådgiver- og arkitektselskapene i Norge. I tillegg har Norconsult et solid skandinavisk fotavtrykk, og en ambisjon om fortsatt sterk vekst.

Nå ønsker Norconsult å styrke sin økonomifunksjon i Norge og søker derfor etter en faglig dyktig økonomidirektør som, sammen med nærmere 30 kompetente og motiverte medarbeidere, vil få det overordnede ansvaret for avdelingen økonomi- og drift i den norske virksomheten. Den norske virksomheten omsetter i dag for nærmere 5 milliarder og har klare vekstambisjoner.

Vi søker etter deg som har betydelig erfaring fra tilsvarende roller og trives godt som en strategisk, forretningsorientert, trygg og inkluderende leder. Du er sterk analytisk, har god kunnskap innenfor økonomistyring, regnskap og M&A, samt er en pådriver for god og effektiv prosjekt- og virksomhetsstyring.

Du lykkes godt i rollen fordi du evner å gjøre kompliserte ting enkle, kommuniserer godt med alle miljøer og er en pådriver for videreutvikling og kvalitetsforbedring av alle kritiske økonomiprosesser. I tillegg evner du å bygge en proaktiv og serviceinnstilt Business partner kultur i din avdeling. Vi tror det vil være en fordel om du har erfaring fra bransjen, eller prosjektorienterte virksomheter. Du rapporterer til CFO og inngår i dennes ledergruppe.

Interesserte kan ta konfidensiell og uforpliktende kontakt med CFO Dag Fladby +47 908 91 935 eller Managing Partner Arne Gunnar Dokken i Amrop + 47 900 46 689.

Kontakter

  • Kontaktperson: Dag Fladby
  • Stillingstittel: CFO, Norconsult
  • Telefon: +47 908 91 935
  • Kontaktperson: Arne Gunnar Dokken
  • Stillingstittel: Managing Partner, Amrop
  • Telefon: +47 900 46 689

Sted

Adresse: Vestfjordgaten 4

Lignende stillinger|