Head of international sales and marketing

Publisert: Publisert:
StillingstittelHead of international sales and marketing
ArbeidsgiverStavanger
TypeFast
LokasjonStavanger
BransjeElektronikk, Telekommunikasjon, Olje og gass
StillingsfunksjonSalgsledelse
Søknadsfrist18.04.2023

Wise Group – Automasjon & Data ser etter en salgsleder som over tid vil ta en stadig mer ledende rolle i selskapet. Vi ser etter deg som kan ta ansvar for salgsarbeid mot internasjonale prosjekter, både innen olje- og gass-markedet og innen fornybar-markedet. Du vil jobbe med systematisk kartlegging av interessante prosjekter, bearbeiding av eksisterende og nye kunder og kontaktnett. Utarbeidelse av tilbud, anbudsarbeid, innleveringer og prosjektbeskrivelser, oppfølging og kontraktsforhandlinger fram til overlevering prosjektavdelingen, vil også være sentrale ansvarsområder.

I denne rollen trenger du teknisk bakgrunn innen automasjon, instrumentering og/eller elektro. Du har drevet med internasjonalt prosjektsalg og vet at du må ha gode rutiner for oppfølgning av kunder og prosjekter for å lykkes.

Riktig kandidat skjønner seg på teknisk datainnsamling og kan foreslå løsninger opp mot kunder. Kunnskaper om meteorologi / oseanografi er en fordel, men ingen betingelse. Rette kandidat er vant til å være fleksibel i hverdagen og evner å tilpasse seg endringer raskt. Du trenger også tålmodighet til å jobbe med langsiktige internasjonale prosjekter, tidskrevende arbeidsoppgaver og ansvarsområder. Vi jobber opp mot et internasjonalt miljø og du kan uttrykke deg flytende om tekniske emner, både på engelsk og norsk. Kan du flere språk er det bare positivt.

Som person kommer du lett overens med andre mennesker, du er tydelig i all kommunikasjon, har kommersiell teft og et sterkt kundefokus.

Kvalifikasjoner vi ser etter

Bachelor, master eller tilsvarende relevant utdanning

Minimum 8 års erfaring med salgs- og markedsaktivitet fortrinnsvis i internasjonale markeder. Må kunne vise gode resultater fra tidligere jobber.

Vilje og kulturforståelse som skal til for å reise og arbeide internasjonalt i ulike miljøer.

Derfor vil du jobbe hos oss

Hvis du liker et kompakt og travelt internasjonalt faglig sterkt arbeidsmiljø der du får være med å styre skuta så vil du trives i denne jobben. Her vil du få en utfordrende stilling der du kan jobbe selvstendig med nye prosjekter samtidig som du systematisk samarbeider om å ivareta eksisterende kunder og kontaktnett.

Du må trives i travle perioder med høy aktivitet og sterk vekst og vi ser gjerne at du bidrar positivt både faglig og sosialt i bedriften.

Kontakter

  • Kontaktperson: Linda Bore
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 412 39 398
  • Kontaktperson: Margunn Gjelsvik
  • Stillingstittel: Senior Manager
  • Telefon: +47 996 41 266

Sted

Adresse: Vassbotnen 23