Et av Nordens raskest voksende IT-selskap søker ny CEO i Norge

Publisert: Publisert:
StillingstittelCEO
ArbeidsgiverExsitec AS
TypeFast
LokasjonHvalstad
BransjeKonsulent og rådgivning, IT - programvare
StillingsfunksjonLedelse, CEO

Et av Nordens raskest voksende IT-selskap søker ny CEO for driften i Norge. Bli en del av vår vekstreise. Nå søker vi etter deg som kan ta ansvar for selskapets strategiske og operasjonelle spørsmål og interesser. Du er en dreven, selvgående og initiativrik person med gründerånd som får ting til å skje. Du har sterk forretningsforståelse og liker å utvikle virksomheter. For å møte denne utfordringen må du ha god erfaring med å lede et selskap i stor endring ved å være tydelig, inkluderende og engasjert. Du har også evnen til å skape et tydelig fokus på leveranse og forretningsresultater i en nokså uformell kultur, samt å få alle til å jobbe mot de samme målene.

Å være leder er en kompleks oppgave med ofte motstridende interesser. Vi tror at du vil lykkes i Exsitecs virksomhet hvis du:

 • Har en lederstil som er basert på nysgjerrighet og lydhørhet, men som samtidig fokuserer på forretningsmålene.
 • Inkluderer omgivelsene dine, får ansatte til å vokse og ta på seg større oppgaver, men tar også de vanskelige beslutningene og handler i konflikter uten forsinkelser.
 • Sorterer viktig og uviktig pragmatisk og viser hele virksomheten din prioritet.

Dette er deg:

 • Erfaring med å lede et forretningsområde, alternativt erfaring med å ha utviklet en mindre organisasjon.
 • God strategisk forretningsforståelse med ekstra kjærlighet til kunder og salg.
  Erfaring fra konsulent- og IT-bransjen.
 • Ledet et forretningsområde/organisasjon med fokus på sterk vekst.
 • Erfaring med å lede en organisasjoner gjennom endringer med gode resultater.

Bredt tilbud og sterkt partnersamarbeid

Vi hjelper kundene våre med å nå sine forretningsmål gjennom moderne systemstøtte og smarte digitale løsninger. Vi tilstreber evige kunderelasjoner hvor vi utvikler våre kunder over lang tid.

Vi retter oss mot mellomstore og store selskaper med hovedkontor i Norden. Vi leverer løsninger til alle bransjer, men er spesielt sterke innen varehandel, grossist/engros, eiendom, tjenesteytende og regnskapsbyrå i Norge.

 • Exsitec er den ledende leverandøren i Norden av forretningssystemer fra Visma Software og gir kundene et helhetlig tilbud for en enklere og mer effektiv arbeidsdag.
 • Exsitec tilbyr smarte og moderne verktøy for analyse og dataadministrasjon som i tillegg håndterer flere datakilder.
 • Exsitec har solid erfaring med å kombinere ledende e-handelsløsninger med ERP-, CRM og WMS løsninger og støtter i dag flere av Nordens største detaljhandelsselskaper.
 • Exsitec tilbyr også systemintegrasjon, drift og systemtilpasninger – alt for en bedre og mer komplett kundeopplevelse.

For å nå vårt neste mål på 1 milliard i omsetning med 20 % margin, må vi hele tiden utvikle vårt tilbud samtidig som vi investerer i oppkjøp som styrker vår markedsposisjon eller utvider kundebasen vår.

Den norske virksomheten startet for drøyt ett år siden og har gjennom oppkjøpet av Vitari etablert seg på rekordtid på det norske markedet. Forventningene til virksomheten er økt lønnsomhet og sterk akselerert vekst, både organisk og via oppkjøp. Ved å styrke kjernevirksomheten og utvide tilbudet, vokse ved hjelp av traineeprogrammer og skape kraft fremover gjennom delegering og veiledning har vi en god mulighet til å ta en ledende posisjon i Norge.

 • Over 1600 kunder fordelt over hele Norge, og over 4000 antall kunder totalt i konsernet.
 • Konsernet har hatt en gjennomsnittlig vekst på over 30 % årlig de siste 10 år
 • 127 medarbeidere i Norge, hvorav 90 er konsulenter og 20 er i salg. Totalt har konsernet over 500 ansatte.

Nordens største traineeprogram & internt lederskapsprogram

I over 10 år har Exsitec drevet et anerkjent traineeprogram for både konsulenter og forretningsutviklere, og i dag har omtrent 1 av 6 Exsiticere startet karrieren sin gjennom traineeprogrammet. Våre traineer bringer med seg ny kunnskap direkte fra skolen, noe som vi ser på som helt avgjørende for at vi fortsatt skal være en relevant og fremtidsrettet virksomhet. 

Å være en sterk vekstbedrift skaper økt behov for ledere i ulike roller. Exsitecs absolutte mål er å rekruttere våre fremtidige ledere og rollemodeller internt, så langt det er mulig. Med utgangspunkt i denne filosofien har vi drevet et eget lederskapsprogram siden 2014 hvor deltakerne i løpet av et 2-årig program tilbys grunnleggende kompetanse i å bygge og lede team. 

Våre interne programmer er strategisk viktige pilarer for vår forretningsmodell og gir våre ansatte forutsetninger for å utvikle seg og vokse sammen med Exsitec.

Nettverk: Facebook LinkedIn
Sektor: Privat
Lederkategori: Direktør
Sted: Nye Vakås vei 64, 1395 Hvalstad
Hjemmekontor: Delvis hjemmekontor
Bransje: IT, Konsulent og rådgivning, IT - programvare
Stillingsfunksjon: Ledelse
Arbeidsspråk: Norsk