Vil du virkelig gjøre en forskjell for verdens klima- og miljøproblemer?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelChief Operating Office / COO
ArbeidsgiverMILJØSTIFTELSEN BELLONA
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, Organisasjoner, Forskning, utdanning og vitenskap
StillingsfunksjonLedelse, HR, personal og rekruttering, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist22.03.2023

Vi tilbyr en sentral lederrolle i Norges mest innovative miljøorganisasjon. Her får du muligheten til å gjøre en ordentlig forskjell på klima- og miljø!

Vi søker en jordnær og driftsorientert person til ledergruppen i Bellona. Stiftelsen har store ambisjoner og skal oppnå mye i årene som kommer. Nå styrkes organisasjonen med nyopprettet stilling for å nå målene. Her får du mulighet til å jobbe i en av de mest anerkjente fagmiljøene for å løse klima- og miljøutfordringer. Hovedoppgaven vil være daglig drift, organisasjonsbygging, personalledelse, oppfølging på økonomi, bistå med prosjektstyring og rapportering. Chief Operating Officer vil rapportere til CEO.

Blir du trigget av en slik utfordring? Ønsker du å sette spor etter deg og jobbe med noen av de viktigste utfordringene verden står ovenfor? Vil du være med å ta ansvaret for å realisere Bellona sitt potensial? Da vil vi gjerne at du kontakter oss, så kan vi finne ut om vi har en god match. I første omgang kan du se om du kjenner deg igjen i noe av dette:

Du har relevant bakgrunn fra personalledelse, organisasjonsutvikling, økonomistyring og prosjektstyring. Høyere utdannelse er et krav og du bør ha erfaring fra NGO. Du har et strategisk blikk, og er samtidig operativ av legning. Du kommuniserer godt, er løsningsorientert og teamorientert.

Hvis du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Assessit ved Martin Sletten, tlf. +47 902 81 016 eller Kenneth Klev, tlf. +47 970 64 624. Vis interesse for stillingen ved å laste opp din CV og søknad på www.assessit.no snarest, og senest innen 22. mars 2022. Alle henvendelser til Assessit behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Kontakter

  • Kontaktperson: Martin Sletten
  • Stillingstittel: Senior manager
  • Telefon: +47 902 81 016
  • Kontaktperson: Kenneth Ryvoll Klev
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 970 64 624

Sted

Adresse: Rådhusgata 28