Transformasjonsleder for Obs - du videreutvikler kjeden!


Publisert

StillingstittelForretningsutvikling/strategi
TypeFast
ArbeidsgiverCOOP
LokasjonOslo
BransjeVarehandel / Kjededrift / Merkevare / FMCG

Bli kjent med AMROP DELPHI AS

Obs er en dagligvare- og faghandelskjede med 31 varehus, de største varehusene i Norge. Obs er best på sesonger og til alle anledninger - hos Obs får man alt på et sted. Dette kaller vi smart handel. Obs var først ute med å tilby smarte tekniske løsninger som Coop Shop Express og mobilscanning som gjør kundeopplevelsen bedre og enklere. Obs hevder seg i toppen av Norsk Kundebarometer, har Norges beste kundeopplevelse, og er også norgesmester i Frukt & grønt.

Coop arbeider systematisk og kontinuerlig med videreutvikling for å bli bedre på alle områder. Som Transformasjonsleder for Obs vil du være sentral i å finne nye områder der kjeden kan forbedres, samt å følge opp initiativer og gjennomføring. Lean og kontinuerlig forbedring vil være grunnmuren i arbeidet for å sikre felles og optimale driftsløsninger for varehusene. Transformasjonsleder vil også ha ansvar for oppdatering av vårt driftskonsept, samt være sentral i å videreutvikle, planlegge og gjennomføre kurs og ulike former for trening som gir kontinuerlig påfyll av kompetanse i kjeden.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvar 

 • Forstå konsernets, Obs-kjedens og kundenes behov og benytte denne innsikten i utviklingen av kjeden og varehusene
 • Sikre innovasjon, utvikling og kontinuerlig forbedring av arbeidsprosesser, -verktøy og rutiner i henhold til LEAN og operational exellence.
 • Implementere forbedringer og dele beste praksis som sikrer felles, optimale driftsløsninger og at resultater gir økt kundeverdi.
 • Sørge for at kontinuerlig forbedring realiseres gjennom kompetanseutvikling og opplæringsprosesser i alle ledd i varehusene.

Ønsket profil

 • Nytenkende, nysgjerrig og initiativrik
 • Selvgående, analytisk og strukturert med evne til å raskt sette seg inn i nye områder
 • God på relasjonsbygging, kommunikasjon og samarbeid
 • Helhetstenkende, resultat- og kvalitetsfokusert med solid gjennomføringsevne
 • Relevant kompetanse og erfaring innen LEAN arbeidsprosesser/ kontinuerlig forbedring
 • God digital kompetanse
 • Høyere utdanning innen økonomi/industriell økonomi/tilsvarende
 • Erfaring med prosjektledelse i en matriseorganisasjon er en fordel
 • Bakgrunn fra konsulentvirksomhet er en fordel

Om arbeidsgiveren

Coop Norge er samvirkelagenes fellesorganisasjon og landets største kundeeide organisasjon. Vi praktiserer delingsøkonomi med mer enn 1,8 millioner medeiere som igjen eier 72 lokale samvirkelag. Samvirkelagene eier fellesorganisasjonen Coop Norge SA som har ansvar for Coops felles innkjøp, logistikkvirksomhet, kjedeadministrasjon, merkevarebygging, medlemsprogram, industrivirksomhet og eiendom. Som en av Norges største handelsaktører har Coop mer enn 1120 dagligvarebutikker, 60 byggevarehus og ca. 28.000 ansatte. Totalomsetningen er på 59 milliarder kr. For ytterligere informasjon om Coop i Norge se www.coop.no.
 

SektorPrivat

Lederkategori Fagleder

Sted Østre Aker vei 264, 0977 Oslo

Bransje Butikk og varehandel

Stillingsfunksjon Annet, Forretningsutvikling og strategi, Ledelse

Nøkkelord Videreutvikle, Lean, Kompetanseutvikling, Innovasjon, Opplæring

Del jobb på