Styremedlemmer til et økende antall styreoppdrag


Publisert
Søknadsfrist 31.01.2021

StillingstittelForretningsutvikling/strategi
TypeEngasjement
ArbeidsgiverBadenoch + Clark
LokasjonOslo
BransjeAnnet

Bli kjent med Badenoch + Clark

Vi søker flere styremedlemmer til spennende tidlig fase selskaper.

Det er en godt etablert sannhet at Norge trenger flere arbeidsplasser. For å få til det må vi lykkes med å skape nye virksomheter.
Badenoch + Clark tar et tydelig og ledende ansvar for å bistå til at nye forretningsideer og selskaper i ulike faser øker sine muligheter for å lykkes. Dette gjør vi gjennom å tilby vår bistand for å skaffe meget høy styrekompetanse til ulike tidlig fase miljøer som eksempelvis Simula og Kjeller Innovasjon. Vi er også i prosess med å inngå avtaler med flere aktører.


Så langt har vi etablert et stort nettverk av ledere og fagspesialister som enten ønsker å etablere eller utvikle sin styrekompetanse, eller allerede er erfarne styremedlemmer. Felles for alle er at de vil bruke sin erfaring og kompetanse for å øke muligheten for suksess hos nye selskaper.
Vi opplever nå økende etterspørsel fra selskapene i de miljøene vi samarbeider med og derfor søker vi nå etter flere medlemmer til vårt styrekandidatnettverk. Som medlem i dette vil du få:

  • informasjon om tilgjengelige styreoppdrag løpende gjennom året 
  • jevnlig informasjon med styre- og/eller ledelsesfaglig innhold i form av nyhetsbrev
  • tilgang til kompetansehevende seminarer/webinarer om styrearbeid og ledelse
  • mulighet for å være i kjernenettverket til et av Europas raskest voksende Executive Search selskaper 

Konkret søker vi nå etter deg som 

  • ønsker å få eller bredde din styreerfaring
  • ønsker å bidra til at flere oppstartsselskaper lykkes
  • kan vurdere å ta ubetalte styreoppdrag mot opsjoner eller andre løsninger
  • har tung kompetanse innen et område du mener kan være nyttig for selskaper i en tidlig fase  - dette kan være knyttet til strategi, kommersialisering, internasjonalisering, ledelse, teknologi, nettverk eller annet. 

For å få mer informasjon er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Ønsker du å bli medlem av vårt styrekandidat nettverk ber vi deg om å registrere din CV i vår database ved å søke på denne stillingen. Dette for å ivareta GDPR, samt sikre en god og effektiv kommunikasjon med deg. 

For å sikre at  nettverket bringer inn den kompetanse og erfaring som våre samarbeidspartnere etterspør, vil vi stille deg noen spørsmål helt innledningsvis som vi ber om at du svarer på. Dette, sammen med din CV, vil også være grunnlaget for å vurdere om din profil er riktig for selskapene vi bistår. 

Hvordan fungerer denne ordningen?
Du vil ikke bli fulgt opp som om du søkte på en vanlig stilling, men hver gang vi får et nytt styreoppdrag vil du bli kontaktet og kan respondere med mail slik at vi setter deg i kontakt med det eller de aktuelle selskapene. På samme måte vil vi kommunisere med deg i form av ulike nyhetsbrev og tilbud om kompetansehevende aktiviteter. 

Om arbeidsgiveren

Badenoch + Clark er et av de mest hurtigvoksende selskapene for leder- og spesialistrekruttering internasjonalt. Selskapet ble etablert i 1980 og kjøpt av The Adecco Group i 2010. I 2016 ble merkevaren Badenoch + Clark etablert i Norge og består nå av 20 konsulenter som leverer oppdrag over hele landet. I Badenoch + Clark er alle sammen fast ansatt og selskapet bygger på en sterk delingskultur.

The Adecco Group er et Fortune 500 company med over 34.000 ansatte globalt, og ble i 2020 kåret til nr. 7 over verdens beste arbeidsplasser å jobbe for, ifølge undersøkelsen Great Place to Work.

SektorPrivat

LederkategoriLeder

StedDrammensveien 123, 0277 Oslo

BransjeAnnet

Stillingsfunksjon Forretningsutvikling og strategi,Ledelse,RådgivningNøkkelord

Styremedlem, Styreleder, Startup, Scaleup, Forretningsutvikling

Del jobb på