Er du vår nye Product Manager?ArbeidsgiverSoil Stream International
TypeFast
LokasjonSandefjord
BransjeIndustri / Produksjon
StillingsfunksjonIngeniøryrker

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Sandefjord-baserte Soil Steam International har utviklet og patentert en teknologi som gjør bruk av damp konkurransekraftig for moderne landbruk og jordbehandling uten bruk av skadelige kjemikaler. Teknologien har stort internasjonalt potensiale, og vi har vunnet både nasjonale og internasjonale priser for arbeidet som er gjort. Vår ambisjon er å bidra til at verdens produksjon av grønnsaker, frukt og bær kan gjennomføres på en bærekraftig måte. Vi er i en spennende vekstfase og søker nå etter en dyktig

Product manager / Teknisk prosjektlederAnsvarsområder

Du vil få produktansvar for vår stasjonære maskin som benyttes til rensing av jord fra utbyggingsprosjekter, matprodusenter o.l. Dette betyr at du vil være ansvarlig for nyutvikling, forbedringer og teknisk produksjonsoppfølging i tett dialog med vår salgsavdeling. Du vil koordinere de ulike ressursene som jobber med maskinen, være prosjektleder for aktivitetene knyttet til utvikling, og være en pådriver for at maskinen blir en kommersiell suksess internasjonalt.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Maskiningeniør eller annen teknisk utdannelse, gjerne på masternivå.  
  • Teknisk forståelse for mekanikk, hydraulikk, pneumatikk og elektro.
  • Prosjektledererfaring.
  • Kommersiell forståelse
  • Erfaring med å jobbe med underleverandører og komponentleverandører.
  • Lang nok erfaring til å kunne jobbe selvstendig.
  • Gode engelskkunnskaper
  • Du må beherske norsk
  • Erfaring fra landbruk og forståelse for landbruk er en fordel.

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som jobber smart og effektivt, er allsidig med en praktisk tilnærming og gir deg ikke. Du er lojal og har en positiv innstilling med gode kommunikasjonsegenskaper og trives med å koordinere tverrfaglige team.
Du er selvstendig og trives med en strukturert og analytisk arbeidsform og er opptatt av et godt arbeidsmiljø. 
 

Vi tilbyr:

Hos oss vil du få en sentral stilling og bli med på en veldig spennende utvikling av et selskap som skal vokse mye og som har høye ambisjoner. Du vil jobbe med samfunnsviktige oppgaver som kan bidra til bærekraftig jordbruk på verdensbasis. Varierte oppgaver med stor grad av mulighet til å forme din egen stilling. Du vil i tillegg bli del av en gjeng med entusiastiske medarbeidere som har det gøy på jobb, og i løpet av våren flytter vi inn i nye lokaler på Borgeskogen.
Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og betingelser
Vi ønsker at vår arbeidsstyrke skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning.

Om arbeidsgiveren

Kjemikalier i jordbruket har gått fra 0 til 4 millioner tonn på 70 år. Kjemikalene er i ferd med å ødelegge matjorden vår. Dette kan ikke fortsette. Sandefjord-baserte Soil Steam International har utviklet og patentert en teknologi som gjør bruk av damp konkurransekraftig for moderne landbruk og jordbehandling uten bruk av skadelige kjemikaler. Teknologien har stort internasjonalt potensiale, og vi har vunnet både nasjonale og internasjonale priser for arbeidet som er gjort. Vår ambisjon er å bidra til at verdens produksjon av grønnsaker, frukt og bær kan gjennomføres på en bærekraftig måte. Selskapet, som i dag har 13 ansatte, har et profesjonelt styre og flere kjente investorer på eiersiden. Vi er nå inne i en spennende fase hvor teknologien skal ferdigstilles og klargjøres for serieproduksjon, og et internasjonalt partnernettverk skal bygges opp for utleie og operasjon av maskinene. Vi holder til på Borgeskogen, rett ved E18 i Vestfold.

Sektor Privat

Sted Leif Weldings vei 18, 3208 Sandefjord

Bransje Jordbruk og skogbruk, Matvareproduksjon og -industri, Industri og produksjon

Stillingsfunksjon Ingeniør / Mekanisk,Ingeniør / Automasjon og instrument,Produktledelse

Nøkkelord

Teknisk forståelse, Maskiningeniør, Hydraulikk og pneumatikk, Product manager, Prosjektledelse

Del jobb på