PEPPERNET.NO: Torsk til pasta

Fusjon i fisk og pasta på Eksklusiv: Persillebakt torskefilet med pasta al pomodoro.

Publisert:

Hovedrett

Persillebakt torskefilet med pasta al pomodoro.

4 porsjoner (20 min)

1 dl persille, hakket
2 hvitløkfedd
2 skiver loff
4 ss smør
1 egg
Salt og pepper
600 g torskefilet

4 porsjoner pastaskruer
1 glass tomatsaus

400 g friske grønnsaker. (F.eks. asparges, romanesco og klasetomater)
1 sitron
Basilikum, frisk til pynt

Slik gjør du:

Miks sammen persille, hvitløk, loff, smør og egg. Smak til med salt og pepper. Legg fisken i ildfast form med persillemassen oppå. Stek i ovn på 200 °C i ca 20 min.

Kok pasta som anvist på pakken. Varm opp tomatsausen og vend i pasta.

Kok grønnsaker i saltet vann. Del opp sitronen i båter og servér. Pynt med friske urter.

Tips:

Det går fint å bruke torskeblokk fra frysedisken, men tin den før du skal bruke den. Da blir tillagingstiden kortere og fisken blir saftigere.

For mer matstoff og flere oppskrifter kan du besøke Peppernet.no.

Publisert: