Milliardær på rømmen

Samuel Israel III har unnsluppet fengselstraff ved å bedra myndighetene nok en gang.

Straffedømte hedgefond forvalter Samuel Israel III er dømt for å ha svindlet sine kunder for en formue. Nå er kjæresten, Debra Ryan, tiltalt for å hjelpe han med å flykte fra fengselsstraff.

Det skriver CNNMoney.com.

I dag ble Ryan siktet for å ha hjulpet Israel til å flykte fra fengsel etter bilen hans ble funnet forlatt ved en bro ved Hudson River.

Samuel skulle møte for å sone sin 20 år lange fengselsstraff den niende juni, men dukket aldri opp.

Actionpreget flukt

Myndighetene opplyser om at han forlot sportsbilen sin ved broen. På det støvete vinduet hadde han skrevet ” Selvmord er smertefritt” for at det skulle virke som om han hadde tatt sitt eget liv i ren desperasjon.

Etter flere søk, kan redningsarbeidere konstatere at ingen ble funnet under den 1500 fot høye Bear Mountain. Myndighetene tror opptrinnet var kun nok et bedrageriforsøk fra Israels side.

Ryan møtte til høring, og dommeren lot henne gå fri mot 75.000 dollar i kausjon. Kjæresten, som kan risikere ti års fengsel, nektet å kommentere i det hun forlot domstolen. Forsvarsadvokat, Paul Davison, nektet også å kommentere.

Ryan fortalte politiet at Israel hadde planer om å overgi seg niende juni, og kjøre fra deres bolig til fengselet samme dag. Det er uklart om hun vet hvor Israel skulle gjøre av sportsbilen etter han kom til fengselet.

Les flere økonominyheter på E24.

På forsiden nå