Per Heimly begjæres konkurs

Kjendisfotografen sliter med en 16 år gammel telefonregning.

Telenor Bedrift har begjært fotograf Per Arne Heimly konkurs. Nå skal saken opp i Oslo byfogdembete senere denne uken.

– Det er en gammel telefonregning fra 1993, sier Per Heimly til NA24 Propaganda.

Han opplyser at regningen det er snakk om ligger på rundt 23.000 kroner. Nå lover han å betale den for å få saken kvittert ut av verden.

- Dette er en "idiotsak" som helt plutselig har dukket opp. Jeg kan ikke huske at jeg har hatt Telenor-abonnement en gang, sier Heimly til nettstedet.

- Fungerte ikke

Informasjonssjef i Telenor Elisabeth Evje opplyser at det er kreditthånderingsselskapet Dun & Bradstreet som håndterer saken for dem.

- Denne saken skulle opp i rettsapparatet tidligere, men da ble det avtalt en betalingsløsning. Da kan det se ut som om denne betalingsplanen ikke har fungert som den skulle, sier Evje til NA24 Propaganda.

Konkurs i 2002

Det er langt fra første gang kjendisfotografen sliter med økonomien. Medregnet Telenor Bedrifts begjæring har Heimly blitt begjært konkurs hele tre ganger.

I 2002 ble han slått personlig konkurs på grunn av en restskatt på 310.000 kroner han ikke var i stand til å betale.

Da Finansavisen i april i år meldte at Telenor Bedrift har sendt en konkursbegjæring til Oslo byfogdembete - saken som denne uken skal opp til behandling - var Heimlys agent Geir Hamnes ikke kjent med saken.

- Det må du nesten snakke med Heimly om, sa han til Finansavisen og fortalte at han "heldigvis" ikke tar hånd om Heimlys økonomi.

Per Heimly var ikke tilgjengelig for kommentar da E24 kontaktet ham.

Flere nyheter på E24

På forsiden nå