Britiske bettingselskaper: 20 prosent sannsynlighet for at May går av denne måneden

Sannsynligheten for at Storbritannias statsminister Theresa May gir seg denne måneden er nå på 20 prosent, ifølge britiske bettingselskaper. 


<p><b>BREXIT-KAOS:</b> Det er en usikker fremtid som venter Storbritannia og Theresa May. </p>

BREXIT-KAOS: Det er en usikker fremtid som venter Storbritannia og Theresa May. 

Det er mulig Theresa May går av som statsminister allerede denne måneden - det melder i hvert fall britiske bettingselskaper, som nå mener det er 20 prosent sannsynlighet for hun går av innen vi skriver april, ifølge Reuters

Samtidig melder flere britiske medier om at Theresa May ble presset lørdag til å begynne planleggingen av hennes avgang fra statsministerkontoret. 

Det skjer etter at hennes brexit-avtale har gått på to markante nederlag i Underhuset, og utmeldingsdatoen har blitt forlenget til tidligst 12. april. 

Times, Daily Telegraph og Buzzfeed er blant mediene som har vist til diverse kilder nærme statsministeren.

– Hun må sette opp en tidsplan for hennes avgang og prøve å få en ny avtale gjennom Underhuset, sa en anonym kilde til Daily Telegraph. 

Reuters på sin side, fikk høre fra en annen person med kjennskap til saken at det er usanne rykter. 

Lørdag møtte titusener av briter opp til en demonstrasjon for å kreve en ny avstemning over Storbritannias utmeldelse av EU. 

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå