Jeff Bezos med Twitter-stikk til Donald Trump

Verdens rikeste benyttet sjansen da avisen han eier stakk av med den gjeve Pulitzerprisen.


<p><b>TWITTER-STIKK:</b> Jeff Bezos (t.v.) slår tilbake etter å ha blitt angrepet av president Donald Trump på nettjenesten Twitter gjentatte ganger.</p>

TWITTER-STIKK: Jeff Bezos (t.v.) slår tilbake etter å ha blitt angrepet av president Donald Trump på nettjenesten Twitter gjentatte ganger.

Striden mellom Donald Trump og verdens rikeste mann Jeff Bezos blir stadig mer tilspisset. I den siste runden er det faktisk Bezos som har brukt sin Twitter-konto, og ikke presidenten slik det vanligvis er.

Anledningen er at Washington Post, avisen Bezos kjøpte for 250 millioner dollar i 2013, vant Pulitzerpris for sin dekning av overgrepsanklagene mot den republikanske senatskandidaten Roy Moore fra Alabama. I tillegg fikk avisen en Pulitzerpris for dekningen av russisk innblanding i valgkampen 2016 – en pris de deler med New York Times.

Begge sakene havner i Trumps kategori for såkalte «fake news». Derfor får det nå oppmerksomhet at Jeff Bezos kommer med en stikker til president i sin twittermelding om prisene.

I sin melding nevner Bezos både Moskva og Alabama, altså to steder som har vært sentrale i sakene som gjorde at avisen vant prisene, skriver CNBC.

Presidenten har foreløpig ikke svart på bemerkningen.

E24 har tidligere omtalt hvordan presidentens Twitter-tommel har skrellet 90 milliarder kroner fra Bezos' formue.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå