Ny nedtur for Navarsete

Bare hver fjerde Sp-velger mener at Liv Signe Navarsete gjør en god jobb som partileder. Det viser en ny meningsmåling.

<p><b>MISTER OPPSLUTNING:</b> Det har stormet rundt senterpartileder Liv Signe Navarsete (Sp), og flere partifeller har kritisert hennes lederskap i en fersk rapport.<br/></p>

MISTER OPPSLUTNING: Det har stormet rundt senterpartileder Liv Signe Navarsete (Sp), og flere partifeller har kritisert hennes lederskap i en fersk rapport.

På målingen, som er utført av Ipsos MMI for Dagbladet, svarer bare 26 prosent av Senterpartiets velgere at de er fornøyd med sin partileder. Dette er langt dårligere oppslutning enn hva partilederne i samtlige andre partier får fra sine velgere.

56 prosent mener hun gjør en middels jobb, mens 18 prosent mener hun gjør en dårlig jobb.

I en tilsvarende undersøkelse rett etter høsten stortingsvalg var det 45 prosent som mente at hun gjorde en god jobb, 43 prosent som svarte middels og 15 prosent som mente hun gjorde en dårlig jobb.

Til sammenligning mener 91 prosent av Aps velgere at Jens Stoltenberg gjør en god jobb som partileder, mens de tilsvarende tallene for KrFs Knut Arild Hareide er 99 prosent og for SVs Audun Lysbakken 49 prosent.

Liv Signe Navarsete er på juleferie og har ikke vært tilgjengelig for kommentar, skriver avisen.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå