Nina Riibe slutter som toppsjef i Geelmuyden Kiese

Etter et drøyt år i lederstolen, skal Riibe bytte jobb. 


<p><b>ETT ÅR:</b> Nina Riibe gikk fra å være viseadministrerende direktør til å bli administrerende direktør i mars 2017. </p>

ETT ÅR: Nina Riibe gikk fra å være viseadministrerende direktør til å bli administrerende direktør i mars 2017. 

Nina Riibe slutter som administrerende direktør i Geelmuyden Kieses norske datterselskap, og skal bli partner i konsulentselskapet Considium, ifølge Kampanje.

Hans Geelmuyden skal selv ta over etter Riibe, ifølge DN

– Etter syv fantastiske og lærerike år er det tid for meg å gjøre noe annet. Samtidig vil jeg si at jeg kommer til å savne de supre kollegene mine og takke for alle mulighetene jeg har fått i GK. Jeg har vært leder i over 20 år, og gleder meg til å jobbe med blant annet ledelse fra et annet perspektiv. Jobben som partner i Considium byr også på et opplegg og en fleksibilitet som tiltaler meg, sier Nina Riibe til bransjebladet.

Riibe begynte som finansdirektør i Geelmuyden Kiese i 2011, og har hatt sin nåværende stilling fra mars 2017. 

I et intervju med Dagens Næringsliv har hun forklart at stemningen i selskapet ikke var særlig god da hun tok over. 

– Vi startet jo året da jeg tok over med to millioner kroner i minus. Det gjør noe med en organisasjon med så mange konkurransedrevne mennesker. Stemningen var ikke spesielt god. Det må vi kunne si, sier administrerende direktør Nina Riibe i pr-byrået Geelmuyden Kiese Norge.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå