Blogger blir redaktør

Susanne Kaluza er tidligere journalist og nå blogger er ny redaktør i Egmont Hjemmet Mortensen.

<p><b>TILBAKE TIL JOURNALISTIKK:</b> Susanne Kaluza hentes inn til redaktørjobb i Egmont Hjemmet Mortensen.</p>

TILBAKE TIL JOURNALISTIKK: Susanne Kaluza hentes inn til redaktørjobb i Egmont Hjemmet Mortensen.

Den kjente mammabloggeren og tidligere Dagbladet journalisten Susanne Kaluza (32 ) blir ny redaktør for Foreldre.no hos Egmont Hjemmet Mortensen.

Hun har i to år drevet den populære bloggen www.susannekaluza.com hvor hun har delt sine tanker om alt fra barneoppdragelse, kosthold, abort og graviditet. Nå tar hun med seg bloggen over til Egmont, og overtar i tillegg ansvaret for Foreldre.no som er Norges største nettside for småbarnsforeldre og gravide med over 400.000 ukentlige brukere på nett og mobil.

- Vi er svært glade for å få en ressursperson som Susanne på plass, sier digital leder Tore Andre Godager i Egmont HM i en pressemelding.

- Hun kjenner godt til utfordringene dagens foreldre og gravide møter, og er samtidig dyktig til å formidle gleden ved å stifte famile og sørge for at barn har det bra, legger han til.

Kaluza er allerede i gang med planer for videreutvikle Foreldre.no. Hun mener at Norge har manglet en nettside som tar landets mange barneforeldre på alvor.

- Det har vært gøy og interessant å se hva jeg kan få til på egenhånd med bare en laptop og en blogg, men muligheten til å få jobbe med det samme fagfeltet, bare med en dyktig, dedikert stab og et av Nordens største mediehus i ryggen var for fristende til at jeg kunne takke nei, sier hun i meldingen.


Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå