Eierne av Radio Norge og Radio 1 kjøpt opp

Bauer Media Group har fullført oppkjøpet av Radio Norges eier, SBS.

<p><b>KJØPT OPP: </b> Radio 1 er en  del av SBS radio. Her er Idol-vinner Aleksander Denstad With under et intervju hos Radio 1 for noen år siden.<br/></p>

KJØPT OPP:  Radio 1 er en  del av SBS radio. Her er Idol-vinner Aleksander Denstad With under et intervju hos Radio 1 for noen år siden.

De ønsker med dette å utvide gruppens radiosatsing til fire nye land.

SBS radio inkluderer blant annet Radio Norge, og ble kjøpt av Bauer Media Group fra Discovery Communications Nordic ApS.

Administrende direktør i Bauer Media UK, Paul Keenan, ledet arbeidet med oppkjøpet. Han kommenterer det slik til:

– SBS Radio gir Bauer Media er fantastisk mulighet til å utvide gruppens radiosatsing til fire nye land. Bauer har betydelig erfaring innen radiokringkasting og vi har store forventninger til det nye oppkjøpet. Bauer Media er ekspert på å utvikle innhold som fenger brukerne, enten de er lyttere, seere eller lesere, og vi ser frem til å dele med og lære fra de ansatte i SBS Radio.
Bauer Media Group eier magasiner, radiokanaler og tv-stasjoner som når ut til flere millioner mennesker.
SBS Radio driver den riksdekkende reklamefinansierte radiokanalen Radio Norge, i tillegg har de Radio 1 i Bergen, Stavanger, Trondheim og Oslo, Radio Rock i Oslo, Trondheim og Bergen, samt The Voice og Radio Play på digitale plattformer.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå