Tidligere Stoltenberg-rådgiver blir reklamemann

Sindre Fossum Beyer, som var rådgiver for Jens Stoltenberg ved Statsministerens kontor, forlater den nåværende stillingen som kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiet og begynner som reklamekonsulent hos reklamebyrået Try.

<p>VIL IKKE JOBBE SOM LOBBYIST: Den gang politisk rådgiver for Statsministerens kontor, Sindre Fossum Beyer, lukker døren til tjenestebilen. Her under kommunevalget 2011.<br/></p>

VIL IKKE JOBBE SOM LOBBYIST: Den gang politisk rådgiver for Statsministerens kontor, Sindre Fossum Beyer, lukker døren til tjenestebilen. Her under kommunevalget 2011.

Fossum Beyer har vært politisk rådgiver ved Statsministerens kontor, informasjonssjef ved Arbeiderpartiets hovedkontor og er i dag kommunikasjonssjef i Arbeiderpartiets stortingsgruppe.

Han har vært sentral i arbeidet med Aps valgkampanjer og har nå fått ny jobb i reklamebyrået Try, som har stått for utforming og gjennomføring av Aps valgreklamekampanjer i flere år, skriver Dagens Næringsliv.

- Jeg har lyst til å prøve noe annet etter mange år i politikken, sier 36-åringen.

Fossum Beyer er utdannet sivilmarkedsfører. Som konsulent hos Try skal han jobbe bredt med kommunikasjon, og det er dermed sjanse for at han kan få Ap som klient.

Mister rådgiver til bestevennen

Da grunnlegger av Try, Kjetil Try, giftet seg i 2008 var det Jens Stoltenberg selv som var forloveren. Kjetil Try giftet seg med Kari Marstein som er sjefredaktør for norsk skjønnlitteratur i Gyldendal Norsk forlag.

Sindre Fossum Beyer er på sin side gift med Mette Fossum Beyer som jobber som kommunikasjonsdirektør i Rema 1000.

- Vil ikke jobbe som lobbyist

- Jeg skal jobbe med PR, kommunikasjon og reklame, og kommer ikke til å jobbe som lobbyist, men jeg vil ikke glemme min politiske kunnskap. Politisk erfaring er nyttig i alle prosesser, sier Sindre Fossum Beyer.

Fossum Beyer trekker fram at Try ikke opererer med hemmelige kunder, men åpne kundelister.

Han begynner i den nye jobben i august.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå