VG-talent fikk mediepris

Leder for VGs nisjetjenester Camilla Bjørn (31) fikk fredag prisen Årets talent i mediebransjen.

<p><b>TALENTFULL</b>: Kronprinsesse Mette-Marit delte ut prisen «Årets Talent» til Camilla Bjørn i VG.<br/></p>

TALENTFULL: Kronprinsesse Mette-Marit delte ut prisen «Årets Talent» til Camilla Bjørn i VG.

Kronprinsesse Mette-Marit overrakte prisen og stipendet på 10.000 kroner.

Prisen ble opprettet i 2011 og går til et kvinnelig ledertalent på maks 35 år som har utmerket seg spesielt.

Camilla Bjørn har hatt ansvaret for VG-sidene Godt.no, MinMote og Vektklubben. I juryens begrunnelse heter det at hun er en «åpen og uredd, målrettet og engasjerende leder som evner å skape resultater». Nettstedet Godt.no er blitt Norges største på mat, mens min.Mote.no er Norges største moteside.

Nyhetsredaktør Ingrid Indseth i E24 Dine Penger var blant de tre finalistene i kåringen, sammen med Camilla Bjørn og Mari Midtstigen fra Egmont.

– Utvikling og læring driver meg. Å oppdage ny kunnskap og metoder, finne løsninger, utfordre egne holdninger og tankesett er svært spennende, selv om det kan være ukomfortabelt, sier Camilla Bjørn.

Prisen deles ut av Medienettverket, et nettverk og forum for faglig påfyll for kvinnelige medieledere og kvinner med lederambisjoner. Nettverket arrangerer debatter og seminarer, og deler hvert år ut prisene Årets kvinnelige medieleder og Årets talent. 


Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå