Nye Stella ypper seg mot KK

Det nye kvinnebladet Stella solgte nærmere 50.000 eksemplarer.  Holder salget seg vil Stella være større enn veteranen KK.

YPPER SEG: Sjefredaktør Lene Vintervoll konkurrer mot KK, Henne og Elle.
YPPER SEG: Sjefredaktør Lene Vintervoll konkurrer mot KK, Henne og Elle.

Det nye magasinet Stella solgte nærmere 50.000 eksemplarer av første utgave, melder Bonnier i en pressemelding.

Sjefredaktør Lene Vintervoll er fornøyd.

– Selv om vi var overbeviste om at vi hadde funnet en nisje og at vi hadde et sterkt konsept, er det mye spenning knyttet til en førsteutgave. At så mange kvinner har valgt Stella i bladhyllene den siste måneden, er utrolig bra, og forteller oss at vi har gjort de helt riktige grepene, sier Vintervoll i meldingen.

På størrelse med KK

Med et salg på nærmere 50.000 eksemplarer ligger Stella seg like ved siden av konkurrenten KK.

I fjor opplevde KK en vekst i opplaget på over 4.000 eksemplarer og fikk et gjennomsnittsopplag på 48.604.

Og mens KK kommer ut en gang i uken, vil Stella etter planen komme ut en gang i måneden. Det samlede opplaget til KK er derfor langt høyere selv om Stella holder salget på 50.000

Nøyaktig hvor mange eksemplarer den første utgave av Stella solgte forblir hemmelig utenfor Bonnier.

- Stella nummer 1 solgte totalt nærmere 50.000 eksemplarer inkludert løssalg og abonnement. Vi går ikke ut med noe mer eksakte tall enn det, sier annonsesjef Trond Juliusssen i Bonnier til E24.

Trykket 130.000

Totalt ble den første utgaven av Stella trykket i 130.000 eksemplarer. Ved nylanseringer er det ikke uvanlig å trykke dobbelt så mange som man regner med å selge. Eksemplarene som ikke blir solgt deles ut til annonsører, mediebyrå, reklamebyrå, samarbeidspartnere og gamle kjente.

Bonniers målgruppen for Stella er «moderne, velutdannede kvinner i aldersgruppen 25-45».  De nærmeste konkurrentene er KK, Henne og Elle.

Les flere nyheter på E24 Media

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå