Over 100.000 nordmenn har lastet ned minE24

minE24 er i ferd med å endre måten nordmenn konsumerer økonomi- og næringslivsnyheter på. 


<p><b>DIN NYHETSLEVERANDØR:</b> minE24 får stadig flere lojale brukere og er på kort tid blitt en hit.</p>

DIN NYHETSLEVERANDØR: minE24 får stadig flere lojale brukere og er på kort tid blitt en hit.

Appen som gir deg alle økonominyhetene på ett sted, har på under et halvt år rukket å bli en stor suksess. Siden minE24 ble lansert 18. september i fjor, har 110.000 nå lastet ned appen, og brukerne er svært engasjerte.

– minE24 er en stor satsning for E24, og det er veldig gøy å ha rundet 100.000 nedlastinger. Det er en milepæl, men vi er langt ifra ferdige, sier administrerende direktør og ansvarlig redaktør Per Valebrokk.

minE24 er appen for dem som alltid er på farten og som i en hektisk hverdag sliter med å holde seg oppdater og å skaffe seg oversikt i nyhetsbildet. Appen er utviklet sammen med brukerne, som selv har fortalt hvilke problemer de mener minE24 skal løse.

TEST UT: Du kan laste ned minE24 her

I tillegg er det i minE24 mulighet til å personalisere nyhetsmiksen, og man kan følge bransjer og selskaper man er interessert i. Sitter du med aksjer, gir minE24 deg mulighet til å bli varslet når det kommer det nyheter om et selskap du har investert i – en funksjon som har blitt tatt svært godt imot.

– Responsen fra leserne har vært over all forventning. Og enda gøyere enn alle nedlastingene er det at brukerne blir værende. Appen har blitt avhengighetsskapende, og mange lesere har fortalt oss at minE24 erstatter andre nyhetskilder i deres daglige nyhetsforbruk. Og det er det som er vårt mål: Å endre måten nordmenn konsumerer økonomi- og næringslivsnyheter på, sier Valebrokk.

HAR DU IKKE GJORT DET ENNÅ? Last ned minE24 her

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå