TV 2 og RiksTV forhandler om pris

Rundt 270.000 RiksTV-abonnenter risikerer å miste TV 2 etter nyttårsaften dersom distributøren og kanalen ikke kommer til enighet i pågående forhandlinger.


<p>RiksTV-kunder kan miste TV 2 etter nyttår. De to forhandler nå om prosessen videre. Bildet viser nyhetsstudioet til TV 2 i nye Media City i Bergen. </p>

RiksTV-kunder kan miste TV 2 etter nyttår. De to forhandler nå om prosessen videre. Bildet viser nyhetsstudioet til TV 2 i nye Media City i Bergen. 

– Jeg ønsker ikke å gå inn i innholdet i forhandlinger. Men jeg kan bekrefte at vi har god kontakt. Vi håper og tror at det blir en god løsning for begge parter, sier RiksTV-sjef Jérôme Franck-Sætervoll til Kampanje.

Stridens kjerne er hvor mye RiksTV skal betale TV 2, som eier en tredel av RiksTV, for å kunne distribuere TV 2s kanaler.

– Vi skal forhandle en ny avtale med RiksTV og har tro på at vi kommer til enighet. Vi kommenterer ikke innholdet i forhandlingene, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2 til Dagens Næringsliv.

Etter det Kampanje forstår krever TV 2 langt mer penger fra RiksTV enn det distributøren har betalt de siste årene. Det skal være snakk om flere titalls millioner kroner årlig.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

Per Valebrokk, ansvarlig redaktør E24

På forsiden nå