Tar ut millioner i utbytte

Eventyreren Cecilie Skog dro inn over fire millioner kroner i inntekter i 2015, og tar ut det samme beløpet i tilleggsutbytte.


<p><b>GOD BUTIKK:</b> Cecilie Skog er utdannet sykepleier, men gjør gode forretninger i næringslivet etter å ha besteget verdens to poler og høyeste fjell.</p>

GOD BUTIKK: Cecilie Skog er utdannet sykepleier, men gjør gode forretninger i næringslivet etter å ha besteget verdens to poler og høyeste fjell.

Eventyreren og polfareren Cecilie Skog hadde inntekter i sitt eget aksjeselskap på drøye fire millioner kroner i 2015.

Det viser det offisielle årsregnskapet til bedriften som styres av den eneste norske kvinnen som har vært på Nordpolen, Mount Everest og Sørpolen.

Året før, i 2014, kom inntektene i Cecilie Skog AS på rett over fem millioner kroner.

Til tross for inntektsnedgangen på drøye én million kroner, unner Skog seg et tilleggsutbytte på fire millioner kroner i 2015.

Ved inngangen til 2016 var den bokførte egenkapitalen på drøye 5,5 millioner kroner.

Utflukter til Grønland og Kilimanjaro

Cecilie Skog eier selv alle aksjene i Cecilie Skog AS, som ble registrert i Brønnøysundregistrene første gang i 2004. 

I årsregnskapet 2015 går det frem at selskapets virksomhet er reise og opplevelser for videreformidling innenfor bøker, film, dvd og foredrag.

Hun har også vært programleder på fjernsynet, blant annet for «Drømmeturen» på NRK1 sammen med sin nåværende ektemann, Aleksander Gamme. 

Cecilie Skog AS eier også halvparten av aksjene i Fram Expeditions AS, som blant annet arrangerer turer til Grønland og Kilimanjaro. 

For en ekspedisjon til Grønland våren 2017 er prislappen på 77.000 kroner, mens det koster 45.000 kroner for å være med å bestige Afrikas høyeste fjell. 

Det har ikke lyktes E24 å komme i kontakt med Cecilie Skog.

Vis kommentarer

Kjære kommentarfeltbruker!

Vi ønsker dine argumenter og meninger velkommen. Vær saklig og vis omtanke, mange leser det du skriver. Gjør debatten til en bedre opplevelse for både andre og deg selv.

Les mer om våre regler her.

På forsiden nå