Fly Finnair og få større bryster

Hvis du lykkes å samle sammen 3,2 millioner bonuspoeng hos det finske flyselskapet Finnair kan du innkassere et par nye bryster av Finlands mest kjente plastkirurg, Rolf Nordström.
<b>KAN BLI DINE: </b> Du kan selv velge hvordan bryster du vil ha hvis du flyr nok med Finnair.
KAN BLI DINE: Du kan selv velge hvordan bryster du vil ha hvis du flyr nok med Finnair.

For å få muligheten til nye, større og finere bryster må du bli "Frequent Flyer", altså begynne å reise ofte med Finnair. Det skriver den svenske nettavisen Resume.

Bonuspremien med plastisk kirurgi av Finlands dyktigste kirurg er selvfølgelig ikke påtvunget selv om du flyr mye med Finnair.

- Folk skal selv få velge om de vil operere seg for bonuspoengene eller ikke. Jeg vil ikke vurdere selv om det er en god gave man bør benytte seg av, sier ansvarlig for bonussystemet Mikko Tuomainen i Finnair til Resume.

Tilbudet er først og fremst rettet mot kvinner, men Finnair har mye å tilby menn også.

- Man får alt fra sykler til biler hvis man samler opp nok bonuspoeng. Du behøver ikke å operere deg for å utnytte poengene for dette er bare ett av mange alternativ, sier Tuomainen.

- Kvinner utnyttes

Pressetalskvinne Veronica Svärd i kvinnefrigjøringsorganisasjonen Feministisk Initiativ mener tilbudet gir et sterkt inntrykk av forbrukssegregering.

- I stedet for å bidra til at kvinner utnyttes og klimaet forverres burde Finnair gjennomføre miljøvennlige tiltak for pengene de tjener.

- De burde ha gavekort på "Fair Trade-produkter" som også mannlige reisende kan bruke, sier Svärd til Resume.

- Tilbyr valgfrihet

Finnair avviser at de sender feil budskap til kvinner verden over.

- Det mener vi virkelig ikke. Vi tilbyr bare valgfrihet, sier Tuomainen.

Selvom tilbudet allerede har vart en uke er det ingen som foreløpig har samlet opp nok poeng til å benytte seg av det.

Til forsiden

På forsiden nå