Coronapregede Finn-søk også i år

Hjemmekos, oppussing og norgesferie har preget søkene på Finn også i 2021.

Oppussing har preget søkene i år.
  • NTB
Publisert: Publisert:

– På Torget så vi en voldsom økning både i trafikk og annonsepublisering i 2020 som følge av koronapandemien, og 2021 har ligget hakk i hæl, sier Kathrine Opshaug Bakke, bruktmarkedsekspert og leder for FINN torget.

Sofa topper i år som i fjor søkestatistikken på hele Finn, fulgt av sykkel, hagemøbler, spisebord og kommode. En nykommer på topplista i år er Playstation 5 på niendeplass.

Innen eiendomssøk ligger småbruk på topp, fulgt av Oslo og Fredrikstad, mens campingvogner, bobiler og båter preger motorrelaterte søk.

Når det gjelder reiser, er norske destinasjoner klart på topp også i år, spesielt innen feriehus- og hytter til leie.

– På sommeren så vi at destinasjonene ved sjøen var særlig ettertraktet og ble mye søkt etter, og utover høsten og vinteren er det fjelldestinasjonene som har tatt over, forteller Terje Berge, kommersiell direktør i FINN reise.

Søkelista for feriehus og -hytter toppes av Kristiansand, foran Kragerø, Sørlandet, Hemsedal og Hvaler. Spania er på syvendeplass og eneste ikke-norske reisemål i topp ti.

Finn.no eies av Schibsted. E24 er et datterselskap i Schibsted-konsernet. Enkelte av E24s journalister har aksjer i Schibsted, gjennom deltagelse i konsernets aksjespareprogram.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om