Omgjort garasje med hageflekk i Oslo selges for 5,5 millioner

En ombygd garasje fra 1921 på 40 kvadratmeter selges for 5,5 millioner på Bolteløkka i Oslo. – Dette er ikke for den typiske førstegangskjøper, sier eiendomsmegler.

Garasjen på 40 kvadratmeter på Bolteløkka ble nylig ombygd til enebolig og er lagt ut for salg til 5,5 millioner kroner.
Publisert:

Siden byggeåret 1921 har huset på Bolteløkka ved Bislett, kalt «Lille Villa Bolt», vært benyttet som garasje.

I mai ble garasjen lagt ut til salg etter å ha blitt ombygd til enebolig som del av et større ombyggingsprosjekt i borettslaget.

– Her har man klart å utnytte plassen maksimalt til å lage en liten enebolig over to plan, sier eiendomsmegler Johan Baade-Mathiesen i Eiendomsmegler 1.

– Dette er et sjeldent objekt. Jeg tror man med stor sikkerhet kan si det er den minste eneboligen på Bolteløkka, sier han.

Nettavisen omtalte boligsalget først.

Første etasje består av stue/kjøkken på 24,5 kvadratmeter.

Prisantydning: 5,5 millioner kroner

Eneboligen på 40 kvadratmeter har ett soverom, bad, hageflekk og parkeringsplass. Selv om størrelsen er den samme som en vanlig toromsleilighet, ligger prisantydningen på 5,5 millioner og kvadratmeterprisen på 137.500 kroner et godt stykke over en toroms i Oslo.

Les også

John Carew kjøpte Sørenga-perle for 20 mill. – solgte for 29,3 mill.

Les også

DN: Katharina Andresen har solgt Frogner-leilighet med millionrabatt

– Det er en spennende liten bolig for dem som er ute etter noe unikt. Den har en attraktiv beliggenhet, hageflekk og biloppstillingsplass, som tilsier at prisen bør være høyere enn en vanlig toroms, sier Baade-Mathiesen.

– Selger i løpet av uken

Megleren har siden mai forsøkt å selge eneboligen i Eugenies gate. Interessen har vært stor på Finn med over 40.000 klikk før helgen, og nå tror han salget er nært forestående.

– Jeg regner med å få solgt den i løpet av uken, sier Baade-Mathiesen.

Les også

Denne eiendommen sprengte prisantydningen: – Ikke akkurat hverdagskost

– Hvem er målgruppen for boligen?

– Dette er ikke boligen for den typiske førstegangskjøper. Jeg tror boligen passer godt for til én til to personer som er etablert, som har midlene til å kjøpe og som ønsker å bo et helt spesielt sted, sier Baade-Mathiesen.

Les også:

Les også

Ble først lagt ut til 100 mill.: Prøver seg på utleie etter millionkutt

Les også

Prisrekord på Bleikøya i Oslofjorden: 32 kvadratmeter stor hytte solgt for 6,4 millioner

Publisert:
Gå til e24.no