Vidar Løfshus går til forsikringsbransjen

Langrennslandslagets gamle toppsjef har fått seg ny jobb. 

FORSIKRING: VIdar Løfshus går rett inn i forsikringsbransjen etter jobben i Norges Skiforbund.

Foto: Tore Meek NTB scanpix
  • Martin Hagh Høgseth
Publisert:

Fremtind forsikring har ansatt tidligere sjef for langrennslandslaget, Vidar Løfshus, som leder for kultur- og prestasjonsutvikling i selskapet. Det kommer frem i en pressemelding.

– Vi er kjempefornøyde med å ha fått Vidar med på laget. Han er vant med å jobbe med de beste, og kan utfordre oss på mange plan, sier Turid Grotmoll, administrerende direktør i Fremtind Forsikring.

Løfshus gikk av som sjef for langrennslandslaget nylig, og har sittet i posisjonen siden 2011. I løpet av perioden har Norge tatt 12 OL-gull og 23 VM-gull.

Les også

Banksjef spår kollaps i forbrukslån: – Korthuset er i ferd med å rase

– Dette er midt i blinken med tanke på det jeg har jobbet med før – prestasjons- og vinnerkultur. Det gir en ekstra spennende dimensjon å være med på å forene to kulturer etter fusjonen, og skape et vinnerlag. Når jeg nå forlater idretten og går inn i næringslivet, så er dette drømmejobben, sier Løfshus i en uttalelse.

Den tidligere langrennssjefen er utdannet siviløkonom. Han vil nå få ansvar for leder- og teamutviklingskonsepter, utvikling og gjennomføring av forsikringsselskapets kulturprogram.

Dette er ikke den første langrennsjefen som går til bankbransjen. Marit Bjørgens tidligere trener, Svein Tore Samdal, ble i november i fjor utnevnt som ny banksjef i BN Bank.

Flere artikler

  1. Rekord i antall reiseforsikringssaker: – Heldigvis er norske forsikringsselskaper solide

  2. Fremtind får hvitvaskingskritikk fra Finanstilsynet

  3. Torsdagens uvær: Meldt om flere hundre skader

  4. Annonsørinnhold

  5. Reiseforsikringen kan gjelde også om du trosser UDs reiseråd

  6. Vidar hadde utleieforsikring: Fikk likevel avslag etter cannabis-skader