Olivia solgt for 220 mill.

Nå kan det gå mot Sverige-inntog for den foreløpig lille restaurantkjeden.

SELGER SUKSESSKJEDE: Gründerne bak restaurantkjeden Olivia ,som blant annet har en av sine tre restauranter på Aker Brygge, har solgt 90 prosent av kjeden til oppkjøpsfond.

Fredrik Varfjell
  • E24
Publisert:

Oppkjøpsfondet Herkules kjøper restaurantkjeden Olivia for 220 millioner kroner, skriver Dagens Næringsliv (bak betalingsmur).

Fondet har etter det DN erfarer verdsatt de tre restaurantene på henholdsvis Aker Brygge, Tjuvholmen og Hegdehaugsveien i Oslo til 80 millioner kroner. De tre gründerne beholder 10 prosent av kjeden.

– Nå skal vi ta Olivia til alle norske byer. Samtidig skal hver enkelt Olivia ha en egen identitet slik at det ikke blir en kjedeopplevelse, sier sjef Sverre Flåskjer i oppkjøpsfondet Herkules til DN.

Han anslår at det vil komme mellom 10 til 20 nye Olivia-restauranter de neste årene. Og det kan også bli en satsing hos våre naboer i øst.

– Vi skal ekspandere i Norge, ikke bare i Oslo. Så utvider vi videre ut i Sverige, hvis Herkules ønsker det, sier Kristin Havig-Gjelseth, en av de tre gründerne av Olivia, til avisen.

Les også

Bunnpris dropper Reitan

Les også

Leonhard Nilsen vurderer å kjøpe Sydvaranger

Les også

Salget faller for Vinmonopolet

Publisert:

Flere artikler