Idar Vollvik unngikk konkurs igjen

Idar Vollvik unngår nok en gang konkurs i siste liten etter at konkursbegjæringen ble trukket mandag. Begjæringen skulle opp i tingretten tirsdag.

Idar Vollvik unngikk konkurs i siste liten nok en gang.
  • NTB
Publisert: Publisert:

Det opplyser Bergen tingrett til Nettavisen. Rettsmøtet var opprinnelig berammet den 25. april, men ble utsatt til den 21. juni. Mobilgründeren var begjært konkurs av de private kreditorene Camille Invest, Gira Kapital og Melver Invest.

– Det er en sak jeg ikke har lyst til å si noe om, sier styreleder Geir Syversen i Camille Invest da E24 snakket med han i april i år.

– Nå får han ikke flere sjanser, sa advokat Martin Brox til Nettavisen for noen uker siden.

Vollvik er ikke ukjent med å bli begjært konkurs. Senest ble han begjært personlig konkurs høsten 2015, og hans mobilselskap Ludo ble begjært konkurs i februar i år.

Etter at Vollvik deretter ble begjært personlig konkurs i fjor høst av kemneren i Bergen – etter en rekke konkursbegjæringer også mot Ludo – innrømmet Vollvik til E24 i november i fjor at han begynte å gå lei.

I 2014 ble han begjært konkurs seks ganger. Ved samtlige tilfeller har gründeren og selskapet Ludo innfridd kreditorenes krav før saken har blitt behandlet i retten.

Les også

– Politiet vil tiltale Trude Drevland

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. Idar Vollvik
  2. Bergen

Flere artikler

  1. Vollvik begjært konkurs: – Vi har betalt kravet

  2. Idar Vollvik begjært konkurs - igjen

  3. Idar Vollviks Ludo Store er konkurs

  4. Vollviks mobilsatsing Geddit er begjært konkurs

  5. Betalt innhold

    Idar Vollvik kjøpte 29.000 liter med håndsprit - nekter å betale 3,9 millioner