Utelivstopp måtte hente kokk i Italia til nytt utested

Stavangers «restaurantkonge» Arne Ø. Joakimsen åpner nytt utested, men mangelen på fagfolk gjør at restaurantene hans taper inntekter.

Arne Ø. Joakimsen satser i enda et lokale i Stavanger sentrum. Denne gangen i et tidligere regnskapskontor i Fargegata.
  • Tor Dagfinn Dommersnes (Stavanger Aftenblad)

Over 70 prosent av de 299 medlemsbedriftene som svarte på NHO økonomibarometer for 3. kvartal, sa at de hadde store utfordringer med rekrutteringen.

Les hele saken med abonnement
Gå til e24.no

Flere artikler

  1. Kamp om arbeidskraft i hotellbransjen: – Vi har gjester og mangler folk

  2. Betalt innhold

    Fagforeningsleder refser hotell- og restaurant­bransjen

  3. Hoteller mangler ansatte: – Vanskeligere enn krisen under pandemien

  4. Utelivsgründere åpner 13 steder – skal ansette over 200 personer

  5. Betalt innhold

    – Hun har aldri jobbet mot å bli Michelin-kokk

  6. Restaurantsjef om de ferske tiltakene: – Vil føre til en drastisk nedgang i omsetning