Byggkjempe satser på Trondheim

Nå er Nordens største boligutvikler, JM, på tomtejakt i Trondheim.

PÅ TOMTEJAKT: Boligutviklerselskapet JM vil satse på boliger i Trondheim. Nå ser selskapet seg om et sentrumsnære tomter. Bildet viser utsikt over Nidelva i Trondheim.
Publisert: Publisert:

Selskapet ser seg nå etter sentrumsnære tomter i trønderbyen. Selskapet opplyser til E24 at de over lengre tid har vurdert etablering i det som er Norges tredje største by.

– Trondheim vurderes som interessant blant annet fordi det er tilflytting til byen, et godt boligmarked, kommunen har relativt raske planprosesser og er en universitetsby, skriver selskapet til E24, som også opplyser at mange av dem som jobber for selskapet har utdannelse fra Trondheimsuniversitetet NTNU.

Les også

Trondheimsfjorden første område for selvgående skip

Etableringen skal skje gjennom tomtekjøp, og JM vil etablere kontor og ansette medarbeidere lokalt. JM, som er Nordens største boligutvikler, har fra før norsk virksomhet i Stor-Oslo, Buskerud, Vestfold, Telemark, Bergen og Rogaland.

Selskapet har en samlet omsetning på 13 milliarder kroner og har også virksomhet i Sverige og Finland. I fjor var den norske omsetningen på rundt 2,5 milliarder kroner, opplyser selskapet til E24.

Publisert:

Her kan du lese mer om