Coachet Valla

Gerd-Liv Valla sto ikke alene fra granskingen begynte til hun gikk av som LO-leder. Med seg hadde hun et støtteteam til over 3 millioner kroner.

  • E24
Publisert:,

Fra Ingunn Yssens oppsigelsesbrev ble trykket i VG 11.januar. Da det begynte å blåse på toppen, tok Valla raskt kontakt med Elin Ørjasæter, og ba henne om å bli hennes coach, skriver Dagens Næringsliv.

Støtteteam for 3 millioner

Ørjasæter har ikke stått alene ved Vallas side. Etterhvert som konflikten har tilspisset seg, har et team bestående av de tre medierådgiverne Sten Helland, Jon Mørland og Ivar Hippe, advokat Håkon Bleken, i tillegg til ikke mindre enn tolv bistandsadvokater, bistått Valla.

Regningen kom ifølge LO på godt over 3 millioner kroner.

Ikke redd for uenighet

Elin Ørjasæter forteller at hun ikke ble hyret inn for å være enig med Valla.

- Alle vet at jeg er en person som sier imot. Min erfaring med Gerd-Liv Valla var at hun nettopp satte pris på dette. Hun ville ha en som ikke var redd uenighet, forteller Ørjasæter.

Coachen deler ikke offentlighetens syn på Valla, og hevder den tidligere LO-lederen er en morsom og varm samtalepartner.

Selv om det profesjonelle forholdet dem i mellom ble avsluttet dagen før Valla gikk av som LO-leder, har de to fortsatt kontakt i dag.

Les flere nyheter på E24

mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. SAS får ikke bonuspoeng

  2. Stevner banken etter tastetabbe

  3. Redertrio tiltalt for grovt bedrageri

  4. Annonsørinnhold

  5. Laveste laksepris siden 2005

  6. Fotballeiere siktet for motorsykkel-bedrageri