Her henter han prisen på vegne av pappa

Livbåtprodusent Norsafe nådde høyest av de 13 kandidatene da årets vekstskaper ble kåret tirsdag kveld.

MOTTOK HEDER: Aleksander Skaala (med premiene) mottok prisen som årets vekstskaper under EYs Entrepreneur of the Year-arrangement tirsdag. Her er han sammen med Erik Gudbrandsen (EY, fra venstre), Anita Krohn Traaseth (prisutdeler), Terje Andersen(EY) og Bjørn Flatgård (juryleder).

  • E24
Publisert: Publisert:Det er revisjons- og konsulentselskapet EY som står bak kåringen.

– Vi selger sikkerhet til sjøs. Det er et kall for oss å bidra til å øke sikkerheten på skip og plattformer, sier Aleksander Skaala, som mottok prisen på vegne av sin far - Norsafe-sjef Geir Skaala.

Prisen ble delt ut tirsdag kveld, under et arrangement i Oslo.

Som vinner av den norske kåringen går Geir Skaala nå videre som Norges representant i den internasjonale finalen i konkurransen som kalles «Entrepreneur Of The Year».

Vinnerne fra tilsvarende kåringer i 60 land møtes i Monaco i juni neste år.

- Det er viktig å dyrke frem entreprenørene blant oss, og det er nettopp dette som er hovedmålet, sier Erik Gudbrandsen om konkurransen.

Han er ansvarlig for Entrepreneur Of The Year i Norge.

Juryen konkluderte med at Geir Skaala var den beste kandidaten, ut fra hans engasjement for de ansatte, bedriften og bransjen.

«Vekstskaperen har gjennom prioriteringer og strategiske valg utviklet virksomheten til verdens største i sin bransje. Nyskapende og teknisk avanserte produkter tilpasset sitt marked har vært nøkkelen til suksess. Vekstskaperen har etablert en vinnerkultur i en innovativ virksomhet, som gjør den godt posisjonert for videre vekst», het det fra juryen.

Juryen som plukket ut vinneren var Bjørn Flatgård (leder), Trond Bjørnøy, Une Amundsen, Åse Aulie Michelet, Einar Ø. Brandsdal og Harald Tyrdal. Det ble kåret vinnere i tre kategorier; handel, industri og tjenester:

Camilla, Per, Elisabeth og Elna-Kathrine Grieg i Grieg Group vant klassen for «tjenester», mens Wiggo Erichsen i Kitch’n Butikkdrift AS vant klassen for «handel».

Skaala fra Norsafe AS vant kategorien «industri» - og er altså den som er plukket ut til å gå videre internasjonalt.

Publisert:

Flere artikler

  1. Betalt innhold

    Grieg-søsknene ble årets vekstskapere i vest

  2. Betalt innhold

    Søskene Grieg vant pris

  3. Vet du om et ledertalent? Da kan du hjelpe disse!

  4. Hjelp disse med å finne årets ledertalent

  5. Skynd deg å tipse! Bare én dag igjen!