Finn.no-sjef Anders Skoe slutter

Anders Skoe slutter som sjef i markedsplassen Finn.no etter tre år – tar med familien til New Zealand og blir toppsjef i Schibsted-konkurrenten «Trade Me».

bilde

Foto: Finn.no
Publisert:

Schibsted varsler tirsdag formiddag at administrerende direktør Anders Skoe i Finn.no har akseptert et tilbud om å bli ny toppsjef i den New Zealand-baserte Schibsted-konkurrenten Trade Me.

Skoe blir sittende som toppsjef i Finn.no til 1 juli 2019. Han har arbeidet i Finn.no siden 2010.

– Denne muligheten til å lede Trade Me i New Zealand er unik både profesjonelt og personlig. Privat er vi en internasjonal familie og ditte vil bli et spennende nytt kapittel for oss, sier Skoe.

Han er også en del av Kristin Skogen Lunds nye ledergruppe der han sitter som for leder for forretningsområdet Nordic Marketplaces, som leder for Finn, den svenske motparten Blocket.se og Finlands Tori. Også denne stillingen vil han nå forlate.

– Anders har gjort en god jobb for Finn.no og Schibsted, og jeg synes det er trist at han ikke blir hos oss. Samtidig forstår jeg at han og hans familie tar denne unike muligheten. Jeg vil takke Anders for hans solide bidrag gjennom hans år i Finn og Schibsted, og ønsker han lykke til, sier Skogen Lund i en uttalelse.

Schibsted opplyser at arbeidet med å finne Skoes etterfølger vil starte umiddelbart.

E24 er eid av VG, som igjen eies av Schibsted. Enkelte av E24s journalister har aksjer i Schibsted gjennom konsernets aksjespareprogram.

Her kan du lese mer om

Annonsørinnhold