TV 2 og RiksTV forhandler på overtid

TV 2 og RiksTV har valgt å fortsette forhandlingene på overtid for å bli enige om ny avtale om distribusjon av TV-signaler for 272.000 kunder. 

SEERE KAN MISTE TV 2: Omkring 800.000 TV-seere kan miste tilgangen til TV 2 dersom kanalen bryter forhandlingene med RiksTV

Foto: Gorm Kallestad NTB scanpix
  • NTB
Publisert:

– Vi har valgt å fortsette forhandlingene og har fortsatt et godt håp om å komme til enighet, sier TV 2s kommunikasjonsdirektør Sarah Willand til NTB mandag formiddag.

Både RiksTV og TV 2 forsikrer at de håper på å finne en løsning. Striden handler om at TV 2 ønsker mer betalt fra RiksTV fordi distributøren har økt prisen på pakketjenesten de tilbyr kundene, skriver Kampanje.

TV 2 har varslet 272.000 kunder som får TV-signalene sine gjennom distributøren RiksTV, om at de kan miste signalene hvis partene ikke kommer til enighet. Det er vanlig å regne tre TV-seere per husstand, noe som betyr at rundt 800.000 TV-seere kan bli rammet.

TV 2-kundene som rammes av en eventuell konflikt, kan bruke strømmetjenesten TV 2 Sumo. De som mottar TV 2 gjennom andre distributører, som Get, Canal Digital, Viasat, Altibox og NextGenTel, rammes ikke.

(©NTB)

Flere artikler

  1. Mandag kan 800.000 nordmenn stå uten TV 2

  2. RiksTV og TV 2 enige om ny avtale

  3. TV 2 og RiksTV forhandler om pris

  4. Annonsørinnhold

  5. Tono-tvist senket resultatene til RiksTV

  6. TV-aktører starter opp igjen forhandlinger: – Vi håper på en rask løsning