«Pilotfrue» økte inntektene til nesten to millioner

Bloggeren Julianne Nygårds inntekter økte med 34 prosent fra 2017 til 2018. Størstedelen av inntektene kommer fra bloggen, forteller hun E24. 

INNTEKTSVEKST: «Pilotfrue» og sammen med mannen Ulrik Nygård.

Foto: Fredrik Solstad VG
  • Julia Thommessen
Publisert:,

– Jeg synes jeg klarer meg bra, i hvert fall siden jeg har vært alene med en baby størstedelen av året, sier Julianne Nygård, bedre kjent som «Pilotfrue», til E24.

Til tross for å ha blitt mor i fjor sommer fortsatte bloggeren å jobbe, noe som nå kommer til syne i det ferske årsregnskapet.

Bloggerens selskap Julianne Nygård AS økte inntektene fra 1,43 millioner kroner i 2017, til 1,93 millioner kroner i fjor.

Driftsresultatet endte på 337.158 kroner, opp fra 199.313 kroner året før, og årsresultatet fikk seg et løft på 71,5 prosent, til 259.895 kroner.

Tjener mest på bloggen

Da selskapet til Nygård ble startet i 2016, hadde det inntekter på 175.229 kroner. Inntektsøkningen fra 2016 til 2018 er dermed over 1.000 prosent.

– Hovedinntektskilden min er bloggen, annonseinntekter og alt som følger med. Jeg ser lyst på fremtiden, og tror jeg skal fortsette å blogge i flere år til, sier Nygård.

I takt med økning av inntektsposten, har også kostnadene steget. I fjor hadde selskapet kostnader på 1,59 millioner kroner, opp fra 1,23 millioner kroner året før.

Av kostnadene er 1,06 millioner kroner knyttet til lønnskostnader. Nygård forteller E24 at hun er den eneste lønnstageren i selskapet.

I tillegg bevilget hun seg et utbytte på 250.000 kroner.

Les også

Bloggbyrå håver inn – økte omsetningen med 24 prosent

Planer om å synes mer

Bloggeren, som for tiden er å se i TV2-serien Bloggerne, annonserte nylig at hennes tid i TV-serien er forbi. Nygård og ektemannen Ulrik Nygård gir seg etter fire sesonger, ifølge Se og Hør.

Til E24 forteller Nygård at dette ikke kommer til å påvirke inntektene til selskapet nevneverdig.

– Hovedinntekten min er som nevnt bloggen, og TV har kun vært en bonus for min del. Vi har valgt å trekke oss etter fire sesonger fordi det er på tide å finne på noe nytt, men vi har planer om å synes mer, ikke mindre, sier hun.

Les også

«Funkygine» anker skjeggkre-dom

Nygård har den siste tiden vært gjenstand for kritikk. På ferie i Dubai kalte hun turbanen hun hadde på hodet en burka, noe som vakte oppsikt hjemme i Norge.

I et blogginnlegg fra tidligere i august, beklager hun forsnakkelsen.

– Jeg et hva en turban er og jeg vet at hodeplagget mitt ikke er en burka. Jeg sa bare feil og det beklager jeg virkelig, skriver Nygård på bloggen.

Her kan du lese mer om

  1. Blogging
mail
E24

Start dagen med

Morgengryn Logo

Hold deg oppdatert på de viktigste nyhetene, de siste nøkkeltallene, og dagens kalender. Tilbudet er gratis.

Flere artikler

  1. Bloggbyrå håver inn

  2. Inntektshopp for kjendisblogger

  3. Sponsorene ble ved Johaugs side: Har tjent 30 millioner på fem år

  4. Annonsørinnhold

  5. Nedtur for Vita-kjeden: – Har vært et utfordrende år

  6. TV- og radiokanalene mistet over 200 millioner reklamekroner i fjor