Lagt ut for 85 millioner etter å ha blitt kjøpt for 18,5 millioner i 2004

En strandeiendom på Snarøya i Indre Oslofjord som ble solgt for 18,5 millioner kroner i 2004 er nå lagt ut for 85 millioner kroner.

FRA 18,5 TIL 85 MILLIONER: Eiendommen har egen strandlinje med to brygger, sjøbod, strandhus på en tomt på 2,3 mål. Den er «betydelig påkostet og ombygd», står det i annonsen.
Publisert:

Det viser en ny annonse på Finn.no.

– Jeg tror absolutt vi får solgt for den prisen. Det har vært god interesse, og allerede har det vært noen som ønsker visning, advokat Tom Elliot Johnsen i Sem & Johnsen Eiendomsmegling til E24.

Funkisboligen er ifølge annonsen «betydelig påkostet og ombygd».

Johnsen peker på utviklingen i boligprisene i markedet de siste 15 årene, og at boligen ikke er den samme som da den ble kjøpt.

– Eierne har brukt mye mer på eiendommen enn de kjøpte for. Her er det snakk om beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet.

Les også

Trondheims dyreste bolig fortsatt ute for salg

Boligen ble bygget tilbake i 1937, har 5 soverom og er på 253 kvadratmeter. Kvadratmeterpris er dermed på hele 336.000 kroner.

Eiendommen har imidlertid en tomt på 2,3 mål og egen strandlinje med sjøbod og strandhus. Den ligger ifølge annonsen usjenert og skjermet til, og er solrik med to brygger og «nydelig utsikt».

Les også

Boligprisene steg 0,7 prosent i mai

– Dette er et helt nydelig hus, det er en av Snarøyas vakreste strandeiendommer, sier Johnsen, som viser til at dette er en av de mest kostbare eiendommene han har solgt i løpet 40 år i bransjen.

Johnsen sier at det ikke er noen andre strandeiendommer ute som kan konkurrere med denne og at det er sjeldent slike eiendommer er til salgs.

Eiendommen ble kjøpt i 2004 av Knut Stormdal. Han er daglig leder og partner i Raadgiverhuset Rekruttering, og har tidligere hatt stillingen som «Senior Vice President» for Storebrand Kapitalforvaltning.

Publisert:

Her kan du lese mer om