Nordvik & Partners i retten – igjen

Nok en gang er meglerforetaket i retten etter en krangel med «off market» salg.

RETTEN: Nordvik & Partners er igjen i Oslo tingrett etter et «off market» salg.
Publisert: Publisert:

I Oslo tingrett prøves nå saken der to kunder har tatt eiendomsmegler Nordvik & Partners retten da de mener to meglere ga dem «fullstendig urealistiske forventninger til verdien på egen leilighet slik at de skulle kjøpe en leilighet meglerkjeden hadde for salg «off market» på Tjuvholmen», skriver Finansavisen (for abonnenter).

I stedet for at leilighetene gikk for samme pris måtte ekteparet ut med nesten 6 millioner mer for den nye leiligheten, og nå krever de meglerne for 5 millioner kroner.

I mai i år innrømmet meglerne overfor Finansavisen at de hadde bommet på prisantydningen.

I sluttinnlegget i Oslo tingrett beskyldes meglerne for å bevisst ha satt prisforventningene høyere enn ha som var realistisk å tro at var oppnåelig.

Nordvik & Partners på sin side anfører at de aldri har garantert en salgssum, og ikke kan lastes for å ikke ha sett at markedet ville falle. De peker på at det alltid er risiko forbundet med å kjøpe bolig før man har solgt.

Dette er ikke første gang en boligsak fra Nordvik & Partners havner i retten.

I oktober ble eiendomsmegler Jens Christian Killengreen i Nordvik & Partners dømt til å betale 4,5 millioner kroner i erstatning etter «off-market» salg av en eiendom i Langmyrveien på Nordberg i Oslo. Dommen er senere anket til lagmannsretten.

Les også

– Det må reduseres til et minimum

Les også

Nordvik-megler anker erstatningsdom

Les også

Krever 7,6 mill. fra Nordvik & Partners

Publisert:

Her kan du lese mer om