DN: Tre Blystad-søstre deler formue på 1,8 milliarder

Skipsreder Arne Blystads tre døtre er til sammen gode for nær to milliarder kroner.

FORMUENDE TVILLINGER: Agnes Marie (til venstre) og tvillingsøster Julie Josephine har begge en ligningsformue på vel 600 millioner kroner. Det samme har lillesøster Annette Kristine. De tre søstrene er døtre av shippingmilliardær Arne Blystad.

Wiersholm, Elisabeth Skarsbø Moen/VG og Janne Møller Hansen/VG
Publisert:

Det skriver Dagens Næringsliv, som melder at skattemyndighetene har beregnet at familien hadde en samlet ligningsformue på 2,4 milliarder kroner i 2018.

De offisielle skattelistene kommer først i neste uke, men DN melder at søstrene Julie Josephine (32), Agnes Marie (32) og Anette Kristine Blystad (29) økte formuen i året som gikk. De har nå en formue på vel 600 mill. hver.

  • Ifølge DN har Julie Josephine Blystad en formue på 599,6 millioner kroner. Hun driver klesbutikken Julie Josephine på Frogner i Oslo.
  • Tvillingsøster Agnes Marie Sulejewski hadde en skattbar formue på 587,9. Hun er fullmektig hos advokatselskapet Wiersholm.
  • Lillesøster Anette Kristine økte formuen med hele 210 millioner til 618 millioner. Hun internasjonal salgsdirektør for Norefjell Ski & Spa.

Pappa er investor og skipsreder Arne Blystad - som hadde et av sine tyngste år på Børsen i 2018, ifølge regnskapet til hans investeringsselskap Songa Trading. Resultatet før skatt endte på minus 252 millioner kroner i fjor, ned fra et positivt resultat på 22 millioner kroner året før.

Ifølge Kapital er han Norges 55. rikeste mann, med en reell formue på vel 4,5 milliarder kroner. Han er hovedeier av Blystad Group, som gjennom Songa-rederiet eier en rekke olje- og kjemikalietankere.

Her kan du lese mer om