Oslo er åpen og solen skinner. Likevel må utestedet stenge to dager i uken.

Serveringsbransjen kan være på vei fra masseledighet til å mangle kvalifiserte ansatte. Ann Lee fikk kun 40 prosent av den gamle staben tilbake etter gjenåpningen.

Strålende solskinn gjør at det vanligvis ville vært fullt av folk her, forteller daglig leder på Way Down South, Ann Lee.

Morten Uglum

Allerede abonnent på Aftenposten? Sjekk om du har tilgang til alt fra E24

Flere artikler

  1. Tankbiler med øl er på vei fra Ringnes

  2. Betalt innhold

    Hun venter rush av nordmenn i sommer, men må stenge tre av fem steder

  3. «Fantastisk» gjenåpning for serveringsstedene i Oslo: – Har vært en enorm jobb

  4. Gjenåpningen av Oslo ga uforutsette rekorder

  5. Betalt innhold

    – Det er knalltøft og utrolig vanskelig for alle

  6. Restauranter vil ha lavere moms: – Bransjen er helt rasert