Rema 1000 vil samarbeide med nettbutikk

Nå åpner Kolonial.no 11 nye hentesatsjoner med Reitangruppen i ryggen.

LEVERER PÅ NETT: Rema 1000 vil nå levere varer til kundene sine via nettbutikk. Selskapet mener dette vil skape stor vekst i fremtiden.

Stian Lysberg Solum
Publisert:

I fjor åpnet 12 unge gründere nettbutikken Kolonial.no, hvor nordmenn kan bestille dagligvarer over nettet. Nå har de fått med seg Rema 1000, noe som betyr lavere priser og ekspansjon for selskapet.

- Vi ønsker å ta del i utviklingen av nye bestillings- og leveringsløsninger for dagligvarer og går derfor inn i et samarbeid om leveranse av varer til Kolonial.no, sier Rema-sjef Ole Robert Reitan til Aftenposten.

I fjor sa han seg enig da Kolonial.no-direktør Karl Munthe-Kaas sa at norske matvarekjeder hadde sovet i timen og at de ledes av en gjeng gamle menn som kommer til å få seg en vekker.

Kolonial.no sier til Aftenposten at de nå ønsker å vinne størsteparten av de norske kundene som handler matvarer på nett, og regner med kraftig omsetningsøkning innen neste år.

Les også:

Har sauset bort millioner på luksusmat- Dagligvareprisene vil fortsette å øke fremoverDagligvare-sjef siktet for grov menneskehandelNorgesgruppen vil bygge vindmøller- Kundene blir gratisarbeidende deltidsansatte