Daniel Franck og Ulrikke Døvigen selger Oslo-hus til 24 millioner

«Townhouse» på mer enn 300 kvadratmeter på St. Hanshaugen blir for mye plass. Nå vil ekteparet selge for 11 millioner mer enn de betalte for under ti år siden.

Selger hjemmet på St. Hanshaugen.
Publisert:

Daniel Franck og konen Ulrikke Hansen Døvigen selger huset i Oslo sentrum i disse dager.

– Det er veldig mye plass for to personer og en bonusdatter som kommer annenhver uke, sier Franck.

Huset er fra 1891 og er 316 kvadratmeter stort, ifølge annonsen. Fordelt på de tre etasjene er det tre stuer, seks soverom og utleiedel. Prisantydningen er satt til 24 millioner kroner.

Tidligere snowboarder Daniel Franck og konen Ulrikke Døvigen, selger Oslo-huset sitt. Her er de på Moods of Norway-visning i 2013.

I tillegg trekker Franck frem at både han og konen jobber prosjektbasert og dermed reiser mye, så de ønsker en bolig som passer bedre til deres livsstil.

– Jeg tenker jo mindre man har, jo mer frihet har man, forteller han.

Men å selge huset beskriver han som vemodig, og litt rart.

– Det er jo vårt, sier han og ler.

På kjøkkenet er det peis og spisebord.

Nytt forsøk

Franck og Døvigen kjøpte boligen i 2011 for 13 millioner kroner.

Ifølge Nettavisen er det andre gang de prøver å selge hjemmet sitt. Boligen ble først lagt ut for salg i 2017 til 19 millioner kroner. Så ombestemte paret seg, og trakk villaen fra markedet.

Den nye prisantydningen på 24 millioner gir en kvadratmeterpris på snaue 85.000 kroner. Dette er litt under snittet for eneboliger som er solgt i området St. Hanshaugen/Ullevål det siste året – 90.000 kroner, ifølge Finn.

Paret har bodd i huset i snart ti år, men nå føler de at tiden er inne for en ny vending. Franck tror det blir en leilighet i hovedstaden som blir neste bolig, men akkurat hvor ferden går vet de ikke helt ennå.

Mange er nysgjerrige

Finn-annonsen ble lagt ut mandag kveld, ifølge megleren Sofie Nordstrand.

Les også

Færre boliger ute i Oslo: – Oppfordrer unge til å kjøpe utenfor sentrum

– Det er mange som er nysgjerrige og interessert i hvordan hus i den prisklassen ser ut, og hva som gjør at prisen blir så høy, sier hun.

I natt kom de første påmeldingene til visning, og det ser Nordstrand frem til.

– Du kan omtrent telle på en hånd hvor mange objekter som er ute i det området med så sentral beliggenhet, sier hun, og beskriver huset som unikt.

Regnet med god interesse

Franck forteller at han hadde regnet med at det ville være god interesse for huset, men han overlater prosessen med salget til megleren. Selv er han opptatt med eksamen.

– Men jeg tror nok alle parter til slutt blir veldig fornøyd, sier han.

Et av seks soverom i huset.
Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om