Norsk musikktjeneste solgt for over 10 millioner

Liveqube, musikkselskapet ledet og deleid av den profilerte musikeren Thomas Gullestad, mest kjent som «Fingern», er solgt til Sverige.

SELGER: Thomas Gullestad er daglig leder og medeier i Liveqube, som nå selges til Sverige. Her avbildet på den røde løper ved premiere på filmen «Bølgen».

Foto: Berit Roald NTB scanpix
  • E24
Publisert:

Kjøpesummen er på 10,1 millioner kroner, melder kjøperen Zeta Display i en pressemelding tirsdag.

I tillegg kjøper svenskene ut Livequbes kontantbeholdning på 3,8 millioner kroner, og det er et prestasjonsbasert element på ytterligere 3,9 millioner bakt inn i avtalen.

Liveqube ble stiftet i 2010, og har etter hvert etablert seg i en lukrativ nisje der man tilbyr skreddersydde musikkløsninger til næringslivet. Blant selskapets kunder finner man profilerte kjeder som Burger King, 7-eleven og Choice.

Selskapet er ventet å omsette for 11 millioner kroner i det inneværende året, mens brutto driftsresultat anslås til 2,8 millioner.

Ifølge E24s bedriftsdatabase eies selskapet 51 prosent av styreleder Trond Gunnar Christensen, som også har rollen som forretningsutvikler.

De øvrige 49 prosentene er eid av «Fingern Er Stilig AS», selskapet til daglig leder Thomas Gullestad. Gullestad er også kjent fra TV-skjermen, samt som DJ i rapgruppen Klovner i Kamp.

– Liveqube har bygget en sterk posisjon i det norske markedet, med et attraktivt utvalg av produkter og tjenester som tilbys til en bred kundebase, sier Christensen i en kommentar.

De ferske forretningspartnerne ser synergier mellom selskapene.

– Våre produkter og tjenester er i stor grad tilpasset til en tid der strømmet musikk har sterk underliggende vekst. Det er til det beste for både Liveqube og våre kunder at vi kan tilby et mer komplett utvalg produkter og tjenester i et mye bredere marked, sier Christensen videre.

Les også

Spotify omsatte for 800 millioner kroner i Norge i fjor

Les også

DN: Kygo tjente 50 millioner i 2016

Les også

Netflix danker ut Google i Telenors trafikktall

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Musikk

Flere artikler

  1. Mener markedet er verdt én milliard: Dansk leksehjelpsselskap vil ta opp konkurransen

  2. Element-styreleder: – Umulig å vite om Spetalen er langsiktig

  3. Vil gjøre døden billigere med digitalt testament

  4. Annonsørinnhold

  5. Amazon investerer milliarder i Foodoras erkerival

  6. Danske Bank inngår partnerskap med boligformidleren Propr