Bring hadde tekniske problemer på Norges største netthandelsdag

Post- og logistikkselskapet Bring opplevde fredag morgen tekniske problemer. Disse gjorde at de rammede nettbutikkene ikke fikk pakket de bestilte varene, og forbrukeren vil motta pakken sin forsinket.

Flere nettbutikker opplevde
Publisert:

Post- og logistikkselskapet Bring opplevde tekniske problemer fredag morgen. Det opplyser Elisabeth Hegge Gjølme, Kommunikasjonsdirektør i Posten Norge til E24.

– Det er riktig at tjenesten vår har vært litt ustabil i morgentimene i dag, men problemet er nå fikset, oppgir hun.

Gjølme forteller videre at det er mediene som tipset Bring om saken, og at de ikke selv har mottatt tipsene mediene har fått.

Hun mener dette tyder på at det er få som er rammet av feilen, da Bring ikke selv har fått disse henvendelsene.

– Vi vet ikke hvor mange kunder som er rammet av dette, sier hun.

Det oppståtte problemet gjør at nettbutikkene ikke får ordrenummer fra Bring/MyBring, noe som gjør at nettbutikkene ikke kan merke pakkene.

Det blir da ikke mulig pakke de bestilte varene, og prosessen blir forskjøvet, får E24 opplyst fra en av de rammede Bring-kundene.

Les også

Sportsmerkene dropper Black Friday: – Vi stenger butikken på fredag

– Helt utrolig

Line Bredrup Petersen er markedssjef i Lorang by Zeno. Det er en nisjebutikk som selger herreskjorter. De har forberedt seg godt til årets Black Friday, årets største handledag.

– Helt utrolig at Bring klarer dette på selveste Black Friday.

Petersen forteller at hun synes dette er ekstra trist fordi «alle ledd» har forberedt seg godt til Black Week, og særlig Black Friday.

– Det ligger veldig mye arbeid bak denne dagen. Alle ledd har virkelig brettet opp ermene og spisset blyanten til i dag, sier hun.

Like etter kl. ti melder Petersen at problemet er løst.

Les på E24+

Hva skjer med Black Friday i år?

Publisert: