Musk har lagt ut to hus for salg

JOE SKIPPER / X03635
  • Hanna Ghaderi
Publisert:

Tesla-grunnleggeren Elon Musk la ut to av sine hus i California for salg søndag, etter at han på Twitter kunngjorde at han ville kvitte seg med eiendelene sine.

Ifølge Bloomberg er den samlede prisen på de to husene 39,5 millioner dollar, tilsvarende 400 millioner kroner.

Ett av husene var tidligere eid av avdøde Gene Wilder. Musk la fredag ut en rekke statusoppdateringer på Twitter, inkludert den hvor han erklærte at han ville selge «nesten alle» sine eiendeler.

I en annen oppdatering skrev han at han mente Teslas aksjekurs var for høy, som førte til et stup på nesten ti prosent for dagen.

I motsetning til det norske boligmarkedet har markedet i Los Angeles ifølge Bloomberg blitt hardt rammet av coronaviruspandemien. Spesielt i luksuseiendom-segmentet. Det fordi færre kjøpere fra Kina, Russland og Midtøsten kjøper boligene i den høye prisklassen.

Musk skal ifølge Bloomberg ha kjøpt de to boligene i 2012 og 2013 for rundt 24 millioner dollar til sammen. Det utgjør en del av de fem husene han eier med utsikt over Bel-Air Country Club.

Bel Air er blant de dyreste områdene i Los Angeles. Andre kjente med adresse i samme område er blant annet finansminister Steven Mnuchin og Beyoncé.

Elon Musk selger to av fem hus

Les også:

Les også

Tesla-aksjen raste etter Musk angivelig skrev at «kursen er for høy»

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Elon Musk
  2. Beyoncé
  3. Steven Mnuchin
  4. Los Angeles
  5. Tesla

Flere artikler