John Carew vil selge luksusleilighet i London

John Carew selger leiligheten sin i Battersea i London. Den tidligere fotballspillere vil ha 29,7 millioner kroner for luksusleiligheten.

Etter å ha eid en 181 kvadratmeter stor leilighet i Londons Battersea-område i ti år selger John Carew på det åpne markedet. Prisantydningen er på nesten 30 millioner kroner.
Publisert:

I 2010 kjøpte daværende Aston Villa-spiller John Carew den da flunkende nye leiligheten i Battersea i London.

Nå vil den tidligere fotballspilleren selge luksusleiligheten for 2,5 millioner pund, om lag 29,7 millioner kroner.

Leiligheten på 181 kvadratmeter har tre soverom, to balkonger, tre bad og ligger i åttende etasje ut mot elven Themsen.

– Det er en leilighet der man kan se ut over den mest ikoniske elven i verden fra et flott uteområde. Man har god plass, og bor så man kan være tett på folkelivet i byen, sier eiendomsmegler Ali Khadir i eiendomsmeglerfirmaet Nest Seekers til E24.

– Her kan man leve luksuslivet uten å «break the bank», sier han.

I løpet av tiden Carew har eid leiligheten har boligprisene i bydelen Battersea økt med 78 prosent, ifølge det britiske eiendomsmeglerselskapet Foxtons.

Eiendomsmegler Ali Khadir i eiendomsmeglerfirmaet Nest Seekers.

John Carew har ikke ønsket å kommentere leilighetssalget.

– Vi diskuterer ikke kundedetaljer, og jeg kan ikke kommentere på noe relatert til selgeren, sier Khadir.

Han mener prisantydningen på 2,5 millioner pund i dagens marked er passende.

– Det er en god tid å selge på slik markedet er i London nå. Prismessig tror jeg leiligheten er nøyaktig der den bør være, sier Khadir.

I tillegg til tre soverom, tre bad og to balkonger, byr leilighetskomplekset på en døgnbemannet resepsjon, parkeringskjeller og eget treningsrom for beboerne.
Les også

FA: Jan Haudemann-Andersen skal ha kjøpt Oslo-herregård for 113 millioner kroner

– Utenlandske kjøpere flokker til London

London-eiendomsmegleren venter at leiligheten blir lettsolgt, og melder allerede om stor interesse for luksusleiligheten.

– I London vet man aldri. Kjøperen kan være ung eller gammel, men jeg vil anta at det er enten noen som kjenner området godt eller som er internasjonal kjøper, sier Khadir.

– En leilighet som denne retter seg mot mange internasjonale kjøpere. Utenlandske kjøpere flokker til London, enten for de vil plassere pengene sine i det stigende eiendomsmarkedet her, de vil ta utnytte av det svake pundet, for skattefordeler, eller for de ønsker en feriebolig her, sier han.

Les også

Oslos minileiligheter går for opp mot 160.000 kroner kvadratmeteren

Bydelen skryter eiendomsmegleren opp i skyene.

– Battersea er «up and coming» om man ikke vil være midt i bylarmen. Man kan betale tre ganger så mye for å bo i sentrum, eller man kan dra ti minutter ut til Battersea, hvor det er rolig og man får mer for pengene sine, sier han.

Solgte Sørenga-leilighet med 9 millioner i gevinst

London-leiligheten er ikke den eneste Carew har lagt ut på markedet den siste tiden.

I slutten av juni solgte John Carew en av toppleilighetene han eier på Sørenga til 29,3 millioner kroner, som ga Carew en gevinst på over 9 millioner. Kvadratmeterprisen endte på 222.000 kroner per kvadratmeter.

– Jeg tror med stor sikkerhet at det er den høyeste prisen oppnådd øst for Akerselva, meldte kjendismegler Hans Houeland etter salget.

Les også

Omgjort garasje med hageflekk i Oslo selges for 5,5 millioner

Les også

John Carew kjøpte Sørenga-perle for 20 mill. – solgte for 29,3 mill.

Les på E24+

Dette er Bergens dyreste leilighet

Publisert:
Gå til e24.no