Isabella Löwengrip gir ut bok hos Stordalen

Den konkursrammede svenske «Aktiedronning»-forfatteren Isabella Löwengrip skriver selvbiografi som skal gis ut av «hennes venn» Petter Stordalen.

Publisert: Publisert:

Influenceren Isabella Löwengrip skriver selvbiografi for tiden, og hun skriver på sin blogg at «hennes venn Petter» og hans forlag skal gi ut boken.

Hun hevder videre at hun ble spurt om å være deleier i Strawberry Publishing en gang i tiden.

I februar solgte hun skjønnhetsselskapet Löwengrip Beauty til norske Dermanordic der Christian Ringnes er med på eiersiden.

Hun har tidligere skrevet saker som «Economista: ta makten över din ekonomi och få ett roligare liv», «Aktiedrottning» og «Egoboost».

Les også

Med 7 mill. i tildelt kontantstøtte topper Kappahl nå listen: – Fortsatt en blodrød måned

Kriserammet

Den siste tiden har vært svært turbulent for forretningskvinnen. I desember ble bloggerens selskap Hermine Hold begjært konkurs. Den gang sa hun til Expressen at hun ville ha fullt fokus på Löwengrip Beauty i tiden fremover.

Også kosmetikkselskapet har vært i hardt vær. Blant annet har en tidligere ansatte i selskapet beskrevet tiden i selskapet som «den verste i sitt liv» til svenske SvD Näringsliv.

Les også

Refser Bestseller for prispress mens de får statsstøtte: – Fattige arbeidere i Asia tar regningen

De ansatte har blant annet fortalt om stor misnøye, kraftig press og utfrysninger fra ledelsen. Löwengrip har overfor avisen bekreftet at selskapet har hatt utfordringer med arbeidsmiljøet.

I april i fjor skrev også svenske Expressen om at selskapet befant seg i en svært presset situasjon økonomisk, og bloggerens utgifter var høyere enn inntektene.

Publisert:
Gå til e24.no