Nå kommer Fast Track-sikkerhetskontroll på Sola og Værnes

SAS og Norwegian øker Fast Track-tilbudet til flere flyplasser i Norge.

EKSPRESSKØ: SAS og Norwegian vil fra 1. april tilby noen av kundene sine tilgang til Fast Track-sikkerhetskontroll på Værnes flyplass i Trondheim og her på sikkerhetskontrollen på Stavanger Lufthavn Sola.

  • Marius Lorentzen
Publisert:

Nå får de beste kundene til SAS og Norwegian som flyr til og fra Trondheim og Stavanger noe nytt å glede seg over.

I samarbeid med Avinor åpner de to selskapene nå en såkalt Fast Track-fil i sikkerhetskontrollen på flyplassene Sola og Værnes den 31. mars.

Dermed kan passasjerene med den rette billetten eller bonuskortet suse forbi den vanlige køen i sikkerhetskontrollen.

Tilbudet er allerede tilgjengelig på Oslo Lufthavn, samt flere flyplasser i utlandet, som i København og Stockholm.

Konserndirektør Eivind Roald i SAS

Stian Lysberg Solum

- Vi er svært fornøyd med den kommende åpning en av ny Fast Track i Stavanger og Trondheim, og SAS kan nå tilby sine kunder en enda enklere og mer effektiv reise. Rutene til og fra Trondheim og Stavanger er blant de mest trafikkerte, og vi vet at mange av våre kunder setter pris på effektive servicetjenester, sier Eivind Roald, konserndirektør for salg og marked i SAS, i en pressemelding.

For SAS sin del gjelder tilbudet passasjerer med Plus-billett, samt gull-, diamant- og Pandion-kort. I tillegg vil kunder med sølvkort få tilgang til både lounge og Fast Track i sommer- og juleferien.

Hos Norwegian er det passasjerene med Flex-billett som vil slippe inn på Fast Track, men selskapet vil også tilby andre passasjerer dette gjennom et pristillegg.

Informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian

Jørgen Braastad

- Det er en nyhet til, og det er at også passasjerer med lavprisbillett også kan nyte godt av denne tjenesten ved å betale litt ekstra. Selv om du nå altså velger laveste pris kan du få tilgang på tjenester som gjør reisen din enda mer effektiv, sier informasjonssjef Lasse Sandaker-Nielsen i Norwegian, til E24.

Bergen neste

Avinor åpnet Fast Track for innenlands-trafikken på Oslo Lufthavn i fjor høst, og med åpningen av dette tilbudet i Stavanger og Trondheim er det nå Bergen som er nestemann ut.

- Senere i år følger Bergen etter og i sommer vil vi åpne en egen innenrikslounge på Oslo Lufthavn. Alt i alt en rekke fordeler og tjenester til gode for reisende med SAS, sier Eivind Roald i SAS.

SAS viser til at norske innenrikspassasjerer har fått tilbud om en rekke nye fordeler, blant annet etter at norske myndigheter til slutt opphevet forbudet mot bonuspoeng på innenlandsruter i Norge i fjor.

Hos Avinor er de også fornøyde med å utvide Fast Track-tilbudet til de stadig flere passasjerene som flyr fra norske flyplasser.

- Vi er glade over å nå kunne åpne Fast Track i sikkerhetskontrollen på Stavanger lufthavn Sola og Trondheim lufthavn Værnes. Åpningen er et resultat av et godt samarbeid mellom Avinor og flyselskapene, og vi vet at mange reisende er opptatt av dette servicetilbudet. Fast Track finnes allerede på Oslo Lufthavn, og vi ser nå fram til å kunne tilby dette til reisende også i fra andre flyplasser i landet, sier Lasse Bardal i Avinor.

Les også:

Nye trafikktall: Flere flyrForbrukerrådet mener Norwegian bør straffesAir France-KLM satser på luksusNå flyr fire Airbus A350SAS henter inn 3,5 milliarder svenske kroner«Utbytteaksjene» til SAS går som varmt hvetebrød

Publisert:

Her kan du lese mer om

  1. Scandinavian Airlines (SAS)

Flere artikler