Norse Atlantic åpner Bangkok-rute

Det norske flyselskapet Norse Atlantic skal i vinter fly passasjerer til Barbados, Bangkok og Jamaica.

Publisert:

For første gang skal det norske flyselskapet Norse Atlantic fly til Asia. Fra andre november kan reisende fly til Bangkok fra Oslo.

– For Avinor er det viktig at vi har gode forbindelser til viktige og attraktive markeder, og en ny direkterute fra Oslo til Bangkok vil bety mye for både ferie- og forretningsreisende, sier Lufthavndirektør på Oslo lufthavn, Stine Ramstad Westby

Billettsalget er åpnet i dag, og den første flyvningen går klokken 16.10 andre november. Turen tar litt over 12 timer.

– Bangkok har vært et høyt ettertraktet reisemål på ønskelisten til våre kunder, og i dag kan vi oppfylle dette ønsket, sier Bjørn Tore Larsen, administrerende direktør i Norse Atlantic Airways, i en pressemelding.

Selskapet starter også opp direkteruter til Barbados og Jamaica fra London i slutten av oktober. Reisene tar henholdsvis i overkant av ni og 10 timer. Jamaica-rutene går til to ulike flyplasser, Kingston og Montego Bay.

Ifølge Larsen vil åpningen av de nye rutene betyr at Norse Atlantic vil bli den nest største langdistanseaktøren på Gatwick.

Milliardtap

I en rapport fra selskapet for andre halvår i 2022 kommer det frem at selskapet har tapt 1,9 milliarder siden oppstarten i 2021.

Inntektene for andre halvår endte på 1,05 milliarder kroner. Resultatet før skatt beløp seg til minus 1,27 milliarder kroner.

Toppsjef, grunnlegger og storeier Bjørn Tore Larsen sa at selskapet var i rute med å levere på forretningsplanen.

– Vi fortsetter å jobbe mot å bli lønnsomme ved utgangen av 2023, sa Larsen i en uttalelse.

Publisert:

Her kan du lese mer om