Gets kunder får TV 2-kanalene tilbake

Både TV 2 og Get-eier Telia bekrefter at man har blitt enig om å skru på kanalene igjen.

TILBAKE: Nå kan Gets kunder også få lov til å se Premier League, Allsang på Grensen og andre TV 2 programmer.
  • Martin Hagh Høgseth
Publisert:

– TV 2 er glade og lettet over å ha fått den midlertidige avtalen på plass, og at seerne er ute av skvisen. Vi vet at mange har savnet TV 2. En midlertidig løsning har vært vårt hovedfokus gjennom hele juni. Men det gjenstår fortsatt veldig krevende forhandlinger, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav T. Sandnes i TV 2 i en pressemelding.

Det er over en måned siden det ble brudd i forhandlingene mellom TV 2 og Get-eieren Telia. Siden har alle TV 2-kanalene vært svarte for kundene til Get.

De to aktørene skal nå fortsette å forhandle for å komme til enighet om en ny langsiktig avtale. Aktørene innrømmer at avstanden så lang har vært stor, men opplyser at de er innstilte på å ha konstruktive forhandlinger videre.

– På vegne av våre kunder er vi glade for at TV 2s kanaler nå er tilbake. Vi vil samtidig beklage situasjonen som har vært den siste måneden overfor våre kunder. Vi har funnet en god midlertidig løsning for begge parter, og vi ser frem til å jobbe sammen for å bli enige om en ny langsiktig avtale så raskt som mulig, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge i en kommentar.

Partene har kranglet høylytt i mediene gjennom konflikten. Om kvelden 18. juni sendte TV 2 ut en pressemelding hvor de hevdet at de var kommet til enighet om å midlertidig forlenge den gamle avtalen. Dette førte til at Telia mente TV 2 sendte ut en falsk pressemelding, og etterlyste en underskrift.

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

  1. TV 2
  2. Telia
  3. Get

Flere artikler

  1. Telia og TV 2 uenige om enighet

  2. Telia og Nent Group er enige om ny avtale

  3. TV 2 innstilt på langvarig konflikt med Telia/Get

  4. En halv million nordmenn mistet TV-kanaler: – Telia må være ærlige med kundene

  5. Telia beskylder TV 2 for «falsk pressemelding»