Hushovd og Svindal skal utvikle hotell på Senja

MILLIONÅR: Aksel Lund Svindal har hatt hell med sine investeringer tidligere, og selskapet han eier med faren, A Management, fikk et resultat før skatt på 9,1 millioner kroner i fjor. Nå satser Svindal med Hushovd og lokale aktører på reiseliv på Senja.
 • André Haugen
Publisert:

Eierselskapene til Aksel Lund Svindal og Thor Hushovd går sammen med Br. Karlsen Holding AS, Bernh. Lund AS, Senjen Invest AS, Riven Holding AS for å etablere Senjen Holding AS.

Selskapet har tatt over kunnskaps- og næringsparken på Finnsnes, hurtigrutekaia på Finnsnes og hotellprosjekter på Husøy og Finnsnes, ifølge Folkebladet.

Målet er å utvikle hotell og reiseliv på Senja.

– Gjennom mitt engasjement i Arctic Race har jeg blitt betatt av Nord-Norge og Senja, og ser at det ligger et stort potensial for å utvikle reiselivsnæringen her, sier Thor Hushovd, ifølge avisen.

Påtroppende styreleder i Senjen Holding, Ole-Martin Lund-Andreassen, mener reiselivsnæringen på Senja har et betydelig utviklingspotensial.

– Vi er veldig glade for at vi nå har fått på plass et eierselskap med god lokal forankring, som har tilstrekkelige finansielle midler, samt kommersiell kompetanse og nettverk til å realisere disse reiselivsprosjektene, sier Lund-Andreassen.

Det er foreløpig ukjent hvor store investeringer det er snakk om.

Hushovd var med på presentasjonen av nysatsingen torsdag. Han er godt kjent med Nord-Norge gjennom engasjementet i Arctic Race.
Storsatsing på reiseliv på Senja

Les også:

Les også

Resultatfall på mer enn 18 millioner for Svindal-familien

Publisert:
Gå til e24.no

Her kan du lese mer om

 1. Hotell
 2. Aksel Lund Svindal
 3. Thor Hushovd
 4. Reiseliv
 5. Turisme

Flere artikler

 1. Aksel Lund Svindals prislapp på sitt nye eierselskap: 133 millioner kroner

 2. Betalt innhold

  Ellevill børsuke for Aksel Lund Svindal: Slik gikk han fra alpiness til suksessinvestor

 3. Svindal og Buchardt skal bygge fritidsboliger for 900 mill.

 4. Nesten dobling for Kjetil Jansruds investeringsselskap

 5. Økte salgsinntekter for Airthings – men underskuddet vokser